Какво бихте правили с хубав три символен домейн ако беше ваш?

TretiKolovoz

Well-Known Member
Сдобих се с v2u.biz и сега трябва да реша какво да правя с него за да получа добра печалба. Не търся бърза печалба, а по-скоро стабилни доходи в бъдещето. Струва ли ви се добро попадение? На пръв поглед ми изглежда доста добър, но...
V-то в името на домейна би могло да се преведе като vitality или нещо от сорта и да се пробутват разни хапчета, макар че не си падам по тези неща.
Интересува ме какво бихте правили с домейна ако бяхте на мое място?

P.S. Май обърках раздела.
 
Последно редактирано:
Да разделчето е объркано, някой от модовете ще ти го премести :)

А иначе ако аз бях на твое място и ако нямах идея какво да правя с домейна щях да гледам да го продам на колкото се може повече...

Ако нямаш наистина идеи какво да правиш с домейна просто го продай и не се чуди, защото в края на краищата това ще стане :) аз имам сумати домейни дето или съм ги купил предварително за проекти или ей така са ми останали от нещо и сега се мъча да ги продам за "дфе фафли и една илмоната" :)
 
При късите домейни, най-важното е брандинга. Харесваш си някаква тематика, започваш да правиш сайта и яко наблягаш на бранда, иначе няма смисъл, тук се гонят директ хитове. Не мога да ти дам много добри съвети, понеже масове трафика по сайтовете ми е от реферали и търсачки, аз на директен трафик не разчитам много.
 
а аз видео :)
 
Домейните които съдържат цифри не ги харесвам много, такива от три символа само че .com има доста свободни (неподновени), аз съсвсем скоро търсих и открих много ама няма да си купя. И аз имам доста хубав кратък леснозапомнящ се домейн от доста години, но името не помага особено.
 
Промотирането на хубавите лесно запомнящите се домейни става от уста на уста.
Юзъра го вижда/чува, казва си... мм какво яко име, после влиза, ако не му хареса, го изтрива от работната си памет на момента. Ако се впечатли, за 3 дена ще е разказал на 10 човека. После започва ефекта на лавината.
 

Горе