Какво влияние може да има новинарска емисия с агрегатор?

toniintro

Active Member
Здравейте,
От известно време ми се върти една идея в главата, но понеже никога не съм се занимавал с подобна дейност, ми се иска д аизясня някои неща. Става въпрос за сравнително нов сайт, на стар домехн, който е тип Magazin. Сайтът си притежава различни свои категории, в които се поства сравнително редевно и уникално съдържание. Чудя се, ако му добавя категория News и в нея настроя един агрегагтор да изсипва шълни статии на няколко от големите новинарски гиганти като CNN, NBC, NYT и т.н какъв ще бъде ефектът. Нямам навика да поствам чуждо или дублирано съдържание и не ми е ясно какво би се получило.
 
От: Какво влияние може да има новинарска емисия с агрегатор?

Дублирано съдържание. Трафик няма да си направиш, но ще пострада и всичко останало.

Има сумата ми сайтове, които така си се пълнят автоматично (даже има плъгини за Wordpress) ама да си чувал за някои изобщо? Google не ги харесва тия неща, а и е трудно да те запомнят и посещават, вместо примерно оригиналните източници.
 
От: Какво влияние може да има новинарска емисия с агрегатор?

Принципно е така с дублираното съдържание. Погледнато реално, обаче 85% от новините в мрежата са копирани, че даже и с гршките и невярната информация. Ще се радвам, някой който има опит с новинарските изпълнения да сподели мнение.
 

Горе