Какво е iBuumerang?

halilsyuleyman

New Member
От вече близо месец наблюдавам, че в различни групи се започна едно говорена за iBuumerang даже бях добавен в такава група от един човек който дълги години се беше занимавал с дропшипинг. Разбира се в групата никаква информация освен:

Кои сме ние? Ние сме компания, която има достъп до хотели, коли под наем, круизи, резиденции, вили, лайфстайл преживявания и редица други услуги, на цени, каквито пазарът не е виждал. До 70% по- ниски цени, спрямо публичните уебсайтове. На тази онлайн среща ще имате възможност да се запознаете в детайли как това е възможно, както и да получите достъп, ако вече не сте получили, но искате да пътувате. Всеки, който обича да пътува, ще бъде изненадан как можем да получим толкова ниски цени за престой на екзотични дестинации. И нямам предвид малки, частни квартири, а оферти както за най- заможните хора, така и за хора, които не са пътували в последните 10 години заради високите цени в сайтовете.

Разгледах им сайта за да се включиш ти искат спонсор, явно пак е тим пирамида, добавяте хора и печелите от тяхната печалба следователно друг печели и от вашата. Ще съм благодарен ако някой който да сподели повече информация.
 

Горе