Какво мислите за прекламата от e.adpower.bg?

parlla

New Member
Аз пуснах реклама с ваучер от ICN за 100лв, имаше трафик в сайта ама поръчки не. Това ми е първият БГ сайт и не знам дали е нормално. При 300-400 посетители в английските ми сайтоове имам поне по 1-3 поръчки на ден а тук нищо. Дали това са реални потребители които кликат или генерират кух трафик?
 
От: Какво мислите за прекламата от e.adpower.bg?

Реални потребители са по принцип. Предполагам че говориш за реклама в Адвизе. Когато рекламирах там на около 150 посетители правех по поръчка което е в нормални граници. Все пак всичко е много относително ако продаваш нови автомобили може и на 100к посетители да нямаш продажба

Сега видях че не става въпрос за Адвизе - Адпаур не съм тествал но ще го направя
 
От: Какво мислите за прекламата от e.adpower.bg?

Реални потребители са най-вероятно, но това не означава че който натисне ще поръчва. В чуждите сайтове и в българските разликата е много голяма, аз за пореден път се убедих, че в България положението е изключително зле. Никой няма пари и всеки се чуди какво да прави, даже големите фирми нямат пари. Клиентите също нямат, за това не се чуди че не поръчват.
 
От: Какво мислите за прекламата от e.adpower.bg?

Сега пуснах реклама, но още от сега имам чувството че ще е дърво - може и да съм предубеден
Първото и най важното нещо започнат ли да ти смятат нещата в кредити а не в левове очаквай изненади.
Второ - не може ли да посочиш цена под 0,15 кредита (вероятно 15ст) нищо добро не те очаква
Дано да не съм прав но това ще ми е втори допир до Инвестор предишният беше от преди 1 година и ми струваше 2 месеца нерви докато успеят да накарат една овца от старт.бг да ми върне парите.
Ако рекламата им излезе читава ще им се извиня официално за изказаните съмнения
 
От: Какво мислите за прекламата от e.adpower.bg?

Може ли линк към Адвизе че нещо не ги намирам или не зацепвам.
 
От: Какво мислите за прекламата от e.adpower.bg?

Така да ви кажа как върви курса на обирите днес
Статистиката на броячите им показва че имам 30 клика и това по техни сметки прави 5,7 кредита би трябвало да са левове. Това е по 19ст на клик заради промоцията съм ги платил на една четвърт или иначе казано малко под 5ст - това можеше и да е добър показател ако не беше факта че според аналитикса от тях виждам около 20 клика и боунсрейта е почти 100%
Мислех че от рекламата във ФБ не може да има по голямо дърво но явно съм се объркал. Ще проследя още няколко дни тренда и ще пусна специална тема за това как по най лошия начин можеш да си похарчиш парите за реклама.
 
От: Какво мислите за прекламата от e.adpower.bg?

И аз се набутах с "промоцията".
Според тях: 22 клика

Данните които, обаче, аз имам (от аналитикс):
Кликове: 8
Средно време прекарано в сайта: 1 потребител - 1 минута и 2 секунди, 7 потребителя 0 секунди
Имам посетител и от aha.bg при положение, че рекламата ми е в "Категория: Бизнес и финанси" и ключовите ми дума за активиране на рекламата са "груб строеж, хидроизолация, строителство и т.н.". Явно вече тинейджърите се свалят с думите: "Харесва ми грубия ти строеж", "Ша ти скъсам хидроизолацията!"
 

Горе