Какво мислите за този сайт?

Kmark

Member
Здавейте. Отдавна чета този форум и определено много сам научил от вас.За първи първи път пиша тук защтото имам нужда от помощ.
Значи преди няколко дни пуснах парвия си сайт- един приятел доста ми помогна с дизайна.Проблема обаче е че темплейта е фрий от zymic.com в папката обаче имаше текст в който пишеше че нямам право да променям ништо от дизайна и немога да махам "corp...Zymic..." Е освен че промених CSS-a аз махнах и тва "corp...Zymic..." Та вапроса ми е дали могат да ме осадят за тези мои деиности? Още сам нов тук и се надявам да ми отговорите и да дадете мненията си за саита Саита още не е рег. в Гоогле.така че казваите да оправям докато не е касно.:) Сайта е prognozibg . com
 
От: Какво мислите за този сайт?

Могат да те съдят, но да те осъдят невижйдам как може да стане.
Доста сайтове го правят това и не съм чул някои да има проблеми, но нека някой по-запознат да каже :)
 
От: Какво мислите за този сайт?

Здрасти и добре дошъл тук. Еми по принцип ще се разсърдят, защот идеята на фри тамплейтите, поне по-голямата част, е да водят към спонсора на тамплейта. Което е и честно. Все пак дизайнера и девелопера на тамплекта се е мъчил за това, да може да промотира платените си проекти чрез линк някъде по безлатния си тамплейт, или по-зле да продава линкове от сайта "майка".

Може да го махнеш, все пак найстина много хора го правят. Но не е изключено и да си сикат своето. Абе кофти си е с тези фри тамплейти.;)
 

Горе