Какво мислите за AMP (Accelerated Mobile Pages) ?

charka

Member
Тъкмо видях, че Адсенс ми препоръчва да си сваля плъгинче, което генерира олекотени html версии на сайта ми и поразчетох малко повече за тая работа, но един въпрос ми се е заклещил в главата. Това няма ли да се отрази зле на приходите от адсенс?

Някой може ли да даде малко по-подробна информация за AMP? Какво е ? Що е? И трябва ли ни на сайта ?

Благодаря предварително на отзовалите се! Смятам, че ще е полезно и на други.
 
Бях пуснал тема тук наскоро за това.
Първо си отговори какво е AMP и после сам ще си отговориш на другите въпроси :)
Реално имаш нов сайт. За какъв чеп ти е това не можах да си отговоря още.....
Гугъл се е провалял в много неща, това е едно от тях
 
Не ми е нов сайта, просто бавно напредвам, а и специалността ми не е създаване на сайтове, това се наложи да го правя в последствие.

А за какъв чеп ми е ? И аз това се чудя. Доколкото разбирам това е някаква супер лайт версия на статиите ми, които по-лесно ще се зареждат на смартфоните. Това което не виждам в това нещо са рекламите ми. : D
 
да, точно, това е фреймуорк, който взема съдържанието и го слага на нов сайт
така потребителите виждат нов сайт, напълно непознат, няма брандова идентичност, няма фирмена идентичност с кпято са свикнали потребителите. само текст и някаква реклама на гугъл пльосната отгоре
 
Преди доста години интернета на хората беше много бавен и тогава всеки гледаше да оптимизира сайтовете по всевъзможни начини. След това интернета стана бърз и на никой не му пукаше за тези подробности. Всичко се обърна отново с появата на мобилните устройства, но и това скоро ще отмине. На мен интернета на телефона ми е с по-бърза скорост от този вкъщи.
 
ще има нова конференция на гугъл, в която ще искат да го наложат още. но е факт, че хората не го искат. даже и програмистите не го искат.
гугъл не са вече това, което бяха и трябва много да внимават с простотийте си
 

Горе