Какво се случва на уеб хостинг пазара

fcolor.bg

New Member
Здрасти,

Подготвям White Paper за тенденциите в онлайн бизнеса през 2008 г. и по специално за стъпките необходими за налагане на една уеб компания.

В голямата си част текстовете му са свързани с това какъв тип фостинг среда да се използва и как да се налага на пазара марката на съответния домейн.

Искате ли да направим една, ама наистина сериозна дискусия тук в Predpriemach.com? Може да стане нещо като "Специална секция". Така няма да е монолог от моя страна, ами всеки ще може да пише сериозно, тоест изследователски по темата.

Поздрави и сметки от 10 + хиляди от Интернeт бизнес ;)
 
Предложението е интересно. Все още няма нещо такова на български и хората си мислят, че печеленено на пари онлайн са пълни глупости.
 
Напротив. Единствената причина да пиша тук, не е за да виждате подписа ми, а защото ми харесва това, че има пространство за хора, които печелят пари с акъла си и вкарват тези пари от света към България. Това прави поне две полезни неща:

1. Изравнявате отрицателния търговси баланс :) (защото държавата предимно внася, поради липса на достатъчно много на брой добри експортни производства)

2. Ако продължим по този начин ... още 100 години ще изравним сумата на откраднатите и изнесени $$ пари през 90-те на слава богу минали век ;)
 
fcolor.bg, евалата бате. Точно това винаги съм го твърдял. Мерси че и ти го спомена. :wink: Ние сме как да се каже "+"-вете в тази гадна и никаква икономика. А толериране никакво.

Тъпата държава като неможе да помага - а тя неможе, то се вижда. Поне да не пречи. За това гледам да съм чест участник в webmaster средите. :wink: Те изнасят ние вкарваме - приключвам поста, че нататък е само хранене.... :evil:
 

Горе