Какво трябва да съдържат статиите ?

BHuMaHuE

Member
Значи имам вече сайт, чрез който ще се опитам да продавам хапчета за отслабване. Сега мисля да направя блог в който да публикувам 1-2 статии на седмица свързани с тематиката на сайта. Мисълта ми е какво толко да измислям за тия хапчета. Какви теми ще са полезни. Какво да напиша в тези статии освен, че като си купат тези хапчета ще си променят живота завинаги... :) Мерси за вниманието.
 
От: Какво трябва да съдържат статиите ?

Ясно обаче не си представам, че може да се напише кой знае колко. А щом ще пиша на тематиката на сайта значи трябва да представям продукта. Еми този продукт не може да се прадстави толкова много, че да се пишат по 1-2 статии на седмица за да има ефект.

И да питам линковете от блога да пращат потребителите на моя сайт или директно от там където се поръчва, чрез моя реферал ?
 
Re: От: Какво трябва да съдържат статиите ?

Ясно обаче не си представам, че може да се напише кой знае колко.
Разгледай статиите по артикъл директориите и черпи идеи от тях. Не е казано, че само за хапчета трябва да пишеш. Можеш да пишеш и какви са причините за наднормено тегло, какви проблеми създава наднорменото тегло и т.н. Дано си схванал идеята.

И да питам линковете от блога да пращат потребителите на моя сайт или директно от там където се поръчва, чрез моя реферал ?
Като имаш собствен магазин, насочвай трафика към него. Така ще си сигурен, че всичко правилно се отчита, а и някой може да го bookmark-не или препоръча на приятел. Не на последно място линкове сочещи към твоя магазин се отразяват добре на SEO-то.
 

Горе