Как вдигнахме посещения и продажби в нашия фирмен блог!

webselo.com

Active Member
Уважаеми колеги, ако правите маркетинг и то сериозно - знаете колко важна е разпознаваемостта за кой да е бизнес!

Колкото по-разпознаваеми сте, с качество, разбира се, толкова по-голяма е вероятността тъкмо вас да изберат клиентите.

Особено пък като говорите за теми, които масово не се разбират във вашата индустрия.

***

И тъй, в контекста на разпознаваемостта и трупането на авторитет, напоследък се разписах сериозно и създадох най-силните статии в България по няколко теми за маркетинг и предприемачество.

Защо се разписах ли? Бях на една професионална конференция за маркетинг. Тоя, дето я водеше, нищо не разбираше. Добре де, знаеше основите, ама дотам! И се ядосах!

Значи, тоя трупа авторитет, пък хич не е наясно - а съм му платил такса. Реших да покажа и аз някое и друго умение, и авторитет, и опит, че проекти - много, пък не ме знаете с тези ми способности!

Тази е поредната тема за ВАС, предприемачи, в която ще научите как да създадете СИЛЕН фирмен блог!
Само гледайте нашия как върви нагоре и се превръща в (и ще стане) най-добрия в бранша!

Ние напоследък преживяваме истински ренесанс! Вдигнахме здравата посещения и поръчки, и ни е добре.

Искам и на вас да ви е добре - и вие да вдигате показателите. Затова прочетете докрай материала, за да се обогатите професионално, да узнаете ценни детайли за правенето на професионален блог.

Абонирайте по мейл за още брилиянтни писаници от мен.

Бъдете здрави!
Ето линкче към текста : https://webselo.com/развий-фирмения-си-блог/

Ваш,
Кирил Йовев
Webselo.com - реклама и уеб дизайн.
 
  • Like
Реакции: KA7
Докажи се с открит проект тука пред всички. Примерно давам ти една ниша с една ключова дума и да те видя на топ позиция (#1)
 
Ххахахахха. Смешка скрий се. Такива изказвания като твоите са нелепи.

Докажи се с открит проект тука пред всички. Примерно давам ти една ниша с една ключова дума и да те видя на топ позиция (#1)
 
  • Like
Реакции: KA7
Наистина полезна и приятна за четене. Не че сме очаквали друго от Кирето. :)
 
Евала за самоувереността, с която пишеш, но лично на мен не ми допада леко назидателния тон в тази статия. Все пак по заглавието човек би предположил, че ще прочете нещо мотивиращо, а не конско. Още повече, че текста е насочен към новобранци в бранша.

И още нещо, като даваш съвети от сорта на Никога не сваляйте снимки от Google Images. Уважавайте авторските права! , спазвай ги и ти, защото иначе не звучи сериозно. Пример: http://bit.ly/2oxQBQl (освен ако не си я закупил и след това дообработил)

Форматирането също не ми допадна, на места с един шрифт, после с друг, отделно размера по-голям, по-малък. Липсват ми и графичните елементи, просто един супер дълъг текст и това е.

Разбира се, има и доста положителни неща в статията, надявам се критиката да я намериш за градивна, колега. Успехи!
 
Последно редактирано:
Една е истината във всичко, няма как да не му се дигнат посещения и поръчките след тази тема тук. Само от форума на предприемач прави сигурно доста посещения и поръчки. По интересно ми е след като е спазвал всичко написано и предлага СЕО услуги , по кои ключиви думи се класира защото по основните които виждам в сайта не е топ позиции да не кажа че го няма и на втора страница.
 
@Беджев Стил - да, разбира се, оптимистите и песимистите битуват при еднакви обстоятелства. Ала първите живеят по-дълго, защото гледат позитивно на живота!
Каквото и да стане, всичко е поправимо!

@devilx - аз не се боря за ключови думи, а за разпознаваемост на моята персона, а и на фирмата. Демек - брандирам. Само че го правя както трябва, като това повлиява благоприятно и ключовите думи.

Гледай растежа на Webselo и помисли пак.
Аз даже не предлагам SEO услуги, а пълни маркетингови пакети. Само с традиционно SEO отдавна нищо не може да се направи. Познаваме се с най-силните оптимизатори в страната - питайте и тях, те ще потвърдят, което написах.

@Petko Voivoda - благодаря за подкрепата. Бъди здрав!

@nandibandi - благодаря! Всъщност не съм доволен от оформлението на текста. В следващите материали ще вместя повече графики.
Сега подготвям пък нов материал, невероятно ценен и пак, разбира се, най-добрият по темата в страната! Ще го споделя до няколко дни.

@dilyan_ostr - всяка снимка в webselo.com е със съответния платен лиценз, и ги обработваме.
Колкото до шрифтът - той е Вердана навсякъде, ала вероятно визираш различията в размерите на шрифта.
Знам, че това е проблем. Ала ще го решим глобално при преработката на ключовите секции по уебсайта (работим по това в този момент)!

Колкото до наличието на повече снимки - категорично ще увеличим количеството им в следващите материали!
Сякаш от недоимък на време не сложих повече в текущия, но разбери, че създаването на подобен материал отнема цяла седмица - четене на професионална литература, осмисляне с личния ми опит, написване, редакция и проверка. После пък следва изображение и разпространение.

Но благодаря за невероятно ценните съвети, които сподели! Бъди здрав и все така градивен!

Ваш,
Кирил Йовев
 

Горе