Как да вградя адсенс така?

Izvunzemen

Active Member
Мога ли по някакъв начин да вградя адсенс рекламата в wordpress, както е тук. Визирам тази реклама, която е поставена между самия текст. Изглежда ми добър начин и искам да тествам дали ще имам някакви кликове, защото със страничните банери нещо не ми се получава.

Може ли някой да ми каже дали има такава добавка за wordpress? Благодаря 8)
 
От: Как да вградя адсенс така?

Може да се вгради, има точно такъв плъгин, потърси и ще намериш, но всъщност на мен това разположение много не ми харесва.
 
От: Как да вградя адсенс така?

Ами тествам опции за положение на банери, защото към момента нещо не върви работата, и си мисля, че това може да е успешен метод. Защо не ти харесва?
 
От: Как да вградя адсенс така?

Защото ми стои неестествено така и не мисля, че хората ще го кликат, пък и да го кликат, просто на мен това разположение не ми харесва, защото предполага доста случайни кликове на адсенса - нещо, което Гугъл не харесва и не толерира.
 
От: Как да вградя адсенс така?

Ами какъв друг удачен вариант има за поставяне на банери? До сега бях с банери в страничните менюта, разположени доста добре, но я вържа 2 клика на 1 000 посещения, я не.
 
От: Как да вградя адсенс така?

Ама недей слуша мен, това, че на мен не ми харесва, не означава, че трябва да ме слушаш, просто казвам моите съображения.
Иначе кликаемостта на рекламата зависи от много фактори: както от разположението на рекламите, така и от поведението на посетителите в сайта.
 
От: Как да вградя адсенс така?

По-добрият вариант е вляво преди последните 2-3 параграфа на статията.

float:left на контейнера и се закачаш за the_content филтъра. не ти трабва никакъв плъгин, 10-15 реда кода са.
 
От: Как да вградя адсенс така?

Благодаря ви много за съветите. :) Ще тествам различните варианти за да видя кой е най-добрия.
 
От: Как да вградя адсенс така?

Използвай официалният плъгин на Гугъл Adsens за Wordpress
Там пробвай responsive елементи, които за мен са по-добро решение. Ползвам 1б leaderboard точно под главното меню и преди статията + 1 рекламен responsive елемент между параграфите в самият текст. Това за мен работи най-добре след като съм пробвал различно разположение, размери и бр.елементи
 

Горе