Как да върнем домейн в Godaddy

Kortes

Active Member
Преди два дни по погрешка региструрах два домейна, и сега трябва да ги върна.
Някой да е правил такова нещо, че чата им не работи а и не намирам техен имейл.
 
Трябва да имате телефон. Аз там съм се свързвал с тях. Искаш да върнеш домейните към тях, защото са грешни ли? Според мен, ако не можеш да направиш чарджбак или някакъв друг кенслейшън, звънни и ще ти кажат. И виж в FAQ-а какво пише. Възможно е и да пиеш една студена вода и да си знаеш за напред, което е по-реалния сценарии. :)
 
Видях в правилата че мога да го върна в 5 дневен срок, или 120 часа от регистрацията. Аз ги изтрих от профила си в рамките на 24 часа, и сега са свободни за регистрация но още не са ми върнали парите.
И да регнах ги по погрешка, в смисъл щях пак да си ги оставя но те по подразбиране ми ги чарджиха за по две години, което не е коректно според мен и се ядосах.
В крайна сметка може и да пия вода но искам да си изясня как да ги върна.
 
За две години - това на практика е дофолния период, преди да смениш от дроп-дауна до самия итъм. Иначе щом си влезнал в срока, значи нямаш проблем. Би трябвало да ги върнат. Как са платени? Защото бавенето може да е от това, че ако е платено с кредитна карта, нещата не са по-бързи от това с пейпал при черджбека.
 
С дебитна карта ги платих, намерих стара информация в нета че след като изтриеш домейна трябва задължително да ги уведомиш чрез имейл. Но те нямат имейл, имат онлайн чат който е перманентно офлайн.
Остава вариант да им се обадя, но като дъм бос с английския и това не е вариант за сега. Ако след дедмица още не са ми върнали парите, ще им се обадя.
Общо взето съм разочарован от Дедито, д техните евтини номера.
 
Да, звънни им. Иначе чака имаше опция да си изпратиш комуникацията после, но на практика то не имало такава. Колкото до чата, винаги съм се чудел на фирми, които не могат да държат чата в онлайн режим с някой оператор, а са го плеснали на сайта. :)
 

Горе