Как да инициирам правилно контакт със сайт? Моля, дайте насоки и съвети

lavish

Active Member
Здравейте,

Наскоро реших да започна сериозно да изграждам бизнес върху свой продукт. Начертах си план за реализацията на бизнеса в Интернет - качествен сайт, СЕО и т.н. Има още доста време докато сайта излезе на челни позиции, но не смятам да стоя на едно място. :wink: Продукта ми се продава малко трудно, все още съм неизвестен на пазара. Затова и реших да го рекламирам в сайтове с подобна тематика с вече изградено доверие и клиентска база.

Нямам възможност да плащам за реклама или платени публикации. Затова смятам да изпратя продукта си на няколко сайта, напълно безплатно. Ако им хареса , биха могли да го рекламират и да получават тлъст процент от всяка продажба (афилиейт).

Въпроса ми е, по какъв начин да се свържа с тях, че да не изглеждам на "поредният"?

Дайте ми, ако можете, някакви насоки как да увелича шансовете си за успех. Все пак, доста хора тук имат сайтове, които получават всеки ден писма с оферти.

Кое ви дразни? Кое ви харесва? Кое ви е направило силно впечатление? Вие как бихте постъпили на мое място?

Един поглед от "другата" страна, би бил чудесен начин да науча още повече за бизнеса.

Благодаря!8)
 
От: Как да инициирам правилно контакт със сайт? Моля, дайте насоки и съвети

Според мен може да напишеш в по-големите форуми за уебмастъри една обява, че предлагаш безплатна мостра от продукта си на хора, желаещи да напишат статия за него. Вече зависи от свойствата на продукта ти дали ще има интерес към него. Оставяш контакти и нека желаещите сами те намерят :)

Така ако продукта наистина е интересен и добър, можеш да натрупаш безплатни ревюта и качествени линкове, а и с някои от уебмастърите да се договориш за афилейти.
 

Горе