Как да печеля от CJ.com

roskobe

New Member
Здравейте предприемачи, имам въпрос към Вас и той е: как да печеля от CJ.com. Трябва ли да имам собствен блог/сайт, какво трябва да промотирам, и кои според Вас са най-вървежните ниши за там. Благодаря! Skype-emoticons-67-beer.gif :roll:
 
От: Как да печеля от CJ.com

Здрасти, CJ недостатък е, че първо трябва да те одобряват поотделно за всеки продукт. Какво ще промотираш и къде > това си е твоя работа, прави с афилейт линковете каквото искаш, важното е продажби да има.
И какво значи най-вървежни ниши? Те ако са вървежни трудно ще стане. По-добре нещо по леко, което няма много конкуренция. Може да пробваш с плимус ако имаш желание да промотираш software и подобни глупости, поне плащат с пейпал.
 
От: Как да печеля от CJ.com

Интересува ме с блог конкретно в blogspot.com, дали ще ме приемат?
 
От: Как да печеля от CJ.com

Откаде да те знам, зависи... ти може да си избереш продукти дето не трябва активация, поне в плимус има такива. Иначе можеш и да се мъчиш с clickbank.
 
От: Как да печеля от CJ.com

CJ май е малко тежка категория ако си на ниво блогспот и задаваш такива общи въпроси.
 
От: Как да печеля от CJ.com

СЖ са си добра мрежа - страхотен избор от продукти (предимно физическа доставка), много производители и ако имаш повече продажби дори може да се сдобиеш с персонален аф мениджър. Недостатъци - одобреине за всяка програма, както вече каза AlanFort, плащане с чек (което си е затормозяващо)

Действително ако още си в самото начало понаучи кое как се прави и изкарай някой друг лев от адсенс и после се хващай с аф продажбите
 
От: Как да печеля от CJ.com

Голямата греда при Си Джей е, че много рекламодатели могат автоматично да ти откажат апликейшъна за програмата. Слагат си някакъв географски таргет и език и после трябва да пишеш писмо/а, за ръчна проверка на сайта и евентуалното му одобрение.

Относно самите продукти. От личен опит мога да ти кажа да не се хвърляш на прекалено скъпи продукти. Избери си такива, при които потребителя не би се замислил да извади кредитната си карта и да направи покупка. За това разбира се ти трябва добро сейл копи, ревю и т.н.
 
От: Как да печеля от CJ.com

Не мислия. Щом казват, че трябва одобрение на сайта, трябва добре да си запознат. В крайна сметна нищо не пречи да се пробва. :)
 

Горе