Как да продавам повече ?

Здравейте , отскоро съм в internet пазара и се интересувам как мога да продавам повече ,занимавам се със дрехи започнах да пускам обяви и в Еbay, но съм малко разочарован.Може ли да ми дадете съвети как да започна и от къде да започна .
 
От: Как да продавам повече ?

Аз бих дал следните малки съвети:
1. Направи хубави снимки на дрехите си - използвай живи модели, а не примерно закачалки или метнати на леглото например; ползвай добър фотоапарат; снимай на вън или поне в интересна и грабваща окото атмосфера; комбинирай дрехите, за да се получат готови и добре изглеждащи модерни комбинации (това ще повиши евентуално и комбинираните продажби)... и т.н. всичко което ще покаже дрехата, така щото клиента да си се представи с нея и в ролята на модела... Създай желание у клиента да се види облечен с дрехата ти.
2. Цените да се виждат лесно - към всяка снимка добави някъде по самата нея или поне отстрани нея в обявата конкретните цени и директно препратка към снимката (както по модните списания, ако си виждал). Нека пътя между желанието породено в точка 1 и оценката да е кратък.
3. Сложи кукички - примерно: сложил си отделна цена за всяка дреха на снимката, но ако се поръчат в комплект - отстъпка или подарък.
4. Достигни до повече хора - Пускай обявите си в предимно социални и не толкова търговски мрежи - ако си направил снимките си да продават сами - най-добре ще е да ги споделиш там където ще ги видят / споделят повече хора
5. Бъди лесен за откриване - направи пътя от желанието за поръчка до това реално да поръчат възможно най-кратък и достъпен - директен телефон, 24 скайп/вайбър/whats up/... каквото и да е, само хората като почувстват желание за пазаруват - лесно да те намират.

Успех.
 
От: Как да продавам повече ?

От скоро съм се набутал в тая ниша, ама това, което ти казва колегата по-горе важи с пълня сила всичкото. Дрехите са много трудна и доста натоварена ниша, но и същевременно много благодатна. За мен най-конвертиращото нещо са снимките. Нямаш ли добри снимки на красиви и добре изглеждащи манекенки, няма да продаваш. Може да имаш най-добрите парцалки, на най-добрата цена, обаче не ги ли представиш както трябва няма да продадеш нито една, буквално!
 
От: Как да продавам повече ?

Обърнете внимание на размерите на дрехите. Разочароващо е, когато на етикета пише примерно размер L, а в действителност дрехата е с два номера по малка.
 
От: Как да продавам повече ?

Освен хубави снимки, за да продадеш дреха трябва и точно описание. Различните марки и производители имат различни размери и ако не измериш лично ти размерите, описанието няма да е вярно. Ако описанията са ти пълни - размери, материал, начин на пране или каквото там се сетиш, ще си спестиш излишно говорене по телефон и задаване на куп въпроси. Примерно за панталони и дънки задължително е и модел да има - слим, регуляр и т.н
За снимките - не трябва да има само една снимка отпред, задължително е да има снимка и отзад. Аз при дрехите, ако няма снимка отзад не купувам, защото не мога да преценя добре какво вземам. Последните години са на мода слим модели, които не се харесват от сина и мъжа ми и само така мога да преценя мъжките дрехи. Пълно описание и снимки, на които се вижда добре дрехата, ще ти спестят връщане на поръчки или отказване на получаването им.
 
От: Как да продавам повече ?

Здравей !
Да наистина снимките са важни , но за самите пробажби има значение рекламата , това къде ще се рекламираш и до колко потребили достига .
 

Горе