Как да продам ФБ група

Limon4e

New Member
Здравейте! Имам група от 2011г с 25 599 човека, която е насочена към обявяване на кастинги за филми, реклами и тн. Групата се поддържа, активни постове има всеки ден почти. Аудиторията е основно от рекламни агенции, актьори, статисти, музиканти и тн. Тъй като с другия админ вече нямаме време, за да я поддържаме, искаме да я продадем. Ще съм благодарна на запознатите на каква цена може да се продаде и как стои въпроса с продажбата и прехвърлянето. Благодаря
 
Групата звучи да е с доста добра аудитория, на която все нещо може да и се продава. ;) По принцип мисля, че ги оценяваха по някакви стотинки на потребител. Нещо от рода на 0.05-0.10 лв. Но не съм капацитет в този тип търговия. Много е важно да се знае дали тази група е набрала аудитория по естествен начин или с някой друг трик. Лесно може да се определи това според ангажираността и рича и. За оценката и също се се вземе в предвид и тематиката и, колко силно е концентрирана таргетираната аудитория там. И не на последно място - профилите на потребителя - пол, възраст, локация, интереси, соц. статус и др. Надявам се по-опитните да се включват и да дадат повече информация.
 
Благодаря за отговора. Групата е с аудитория по естествен начин. Има редовно постове за кастинги и тн. Дано се включат и още хора. Благодаря отново.
 
За прехвърлянето - добавяш купувача като админ, след като сте получили плащането, да разгледа статистики и т.н. Дори и да не е платил не би трябвало да има пролем. Админи не могат да махат правата на тези, които са ги добавили като такива. Следователно поразиите които може да направи са ограничени. Когато си получите парите, ако сте го направили предварително - махате си вашите профили и новият собственик си остава еднолично администратор и може да прави каквото си поиска с групата :)

Цена - зависи от групата, но активна с 25 000 реални члена и история, таргетирани може да и се искат доста добри пари, това, което е писал и блинки е доста добра отправна точка.
 
Благодаря! Групата е от 11г, основно като гледам статистиката са млади хора (най-голям % са 25-34г). Разбира се не всички членове са активни, но те и повечето когато има кастинг пишат директно на търсещия. Доста от заявките ги отхвърляме (от скоро), когато например не са отговорили на въпросите за правилата. Много благодаря още веднъж за насоките.
 

Горе