Как да се преборим с фейсбук

chris-123

Active Member
Здравейте колеги пускам отделна тема защото трябва да опитаме някак заедно да се преборим с новите глупости на фейсбук, с които ни залива всеки ден.
Тази вечер фейсбук реши да ми провежда анкети дали сме истински.... не знам случвало ли ви се е. Прилагам и снимка.
Но като цяло идеята на темата ми е как да се преборим с несправедливостите на системата. Всеки ако сподели някакъв опит мисля че ще можем да бъдем по-продуктивни.
Ето с какво ме изненадаха днес:
8b79b53188b44ace888a21b98cd75073.png

И началото на анкетата.....
42ed3ebc490342179af16766556a784f.png

Та и като едно първо предупреждение внимавайте с имената.... пък и да са истински вървете докажете...
 
Ами аз тази борба съм я губил веднъж. Преди приемах всякакви покани за приятелство от профила си, който беше вързан за сайт. После като ме запита фейса този и онзи как се казва и ми замина профила. Не че се старах много да го оправям де, той беше нов и не ми се губеше време.
 
То не че съм в правото си да споря с него, естествено че мис марс не е реално име, но идеята ми е тук да пускаме всякакви такива неща които са ни излизали.
Разпознавания на снимки, разни други несправедливости.... и евентуално как сме се преборили с тях.
Конкретно в този случай смених името и ще видим какво ще се случи... но да си имат хората едно на ум. Защото утре фейса ще реши че и истинското ви име не е истинско :D:D:D:D
Не може да не сме по умни от едни роботи. Трябва да се преборим с тях.
Да приложа снимки и от разрешаването на случая за сега.
82d7270c2e8e453e92f9b614badd6345.png

53a87e95d95e4ddfab66627980e54129.png
 
Последно редактирано:
Защото утре фейса ще реши че и истинското ви име не е истинско :D:D:D:D

В шегата ти има много истина, примерно, неотдавна фейса банна Кеворк Кеворкян, защото се представял за някой друг, а пък в приятелите във фейсбук имам човек, който има над 10 профила и всичките му предишни са баннати, защото се представял за някой друг. Интересното е, че този човек винаги се представя със своето име и никога не спами.
 
И на мен ми излезе това с припознаването и за малко да замине профила, в крайна сметка добавих една дебитна карта и за сега всичко е ок.
 
Браво на Фейсбук! Най-после да направят нещо хубаво. Всички профили като "Don Korleone", "Sexy Pate", "Maniaka We" и други подобни трябва да ги "терминират". Отчети си грешката...Имена има много за профилите ;) Иначе темата е хубава. Записвам се.
 
За това със верификацията със снимка се замислих днес. Какво ли ще стане ако се спами от профил без снимка като поиска снимка няма ли да приеме всяка. От днес ще тествам на един профил така да си спамя.
 
Браво на Фейсбук! Най-после да направят нещо хубаво. Всички профили като "Don Korleone", "Sexy Pate", "Maniaka We" и други подобни трябва да ги "терминират". Отчети си грешката...Имена има много за профилите ;) Иначе темата е хубава. Записвам се.
Ти знаеш ли колко хора ми пишат за фалшифицирани снимки на лични карти точно с такива имена? И им отблокират профилите наистина, няма какво да направят..
 

Горе