Как да стане това на Wordpress?

webmast367

Well-Known Member
Здравейте колеги.

Пускам линк на сайт с цел да разберете точно какво искам (без цел реклама) https://promomp3download.net/
Така:

Какво ми трябва? Влизаш в сайта и има в центъра голямо поле за търсене (търси през youtube) след което каквото и да напишеш ти зарежда резултати от тубата (преслушай / изтегли) като натискайки "Преслушай" вади плеър (тоест видеото от тубата) като натиснеш "Изтегли" ти конвертира връзка за сваляне.
Посетете и сайта ако искате за да разберете точно какво ми трябва, ако не съм успял да го обясня.

Как да стане това? Някой може ли да помогне? Ако безплатно не Ви се помага, но въпреки това някой може ще си заплатя колкото е нужно :)

Благодаря много!
 

Това не е ли само за Download бутона, тоест генерирането на изтегляне. Ще го погледна, благодаря. АКо е с търсачката комплект ще е идеално, за теглене апи съм сложил, но търсачката не можах да я оправя... :D
 
@scorebg Това е подобно на php melody и др от сорта и дори търсачката не е вързана с youtube (поне на демото) Имам такъв сайт почти на вид същия, като мога автоматично да добавям всичко от тубата по кл. думи да взима от определени канали и каквото и да е било, както и ръчно да избера и кача цели канали за секунди в случая не е това което ми трябва.

@Sky Това е само за конвертиране API ползвах го преди, сега ползвам подобно по-добро за мен.

В случая ми трябва да имам Search Поле, което е да е свързано с youtube и да търсят определен клип/песен директно на моя сайт без да го напускат. И когато се появят резултатите да имат прикачени бутони за слушане / сваляне, които вече да са вързани с това Api.

Продължавам да ровя и търся и все още не съм открил каквото ми трябва, благодаря на отзовалите се, ако някой може да помогне с точно което ми трябва ще съм благодарен, както споменах по-горе в поста ми ако е нужно ще си заплатя не съм готованко :) Поздрави!
 
Колега, няма да го намерите това което търсите. Темата е custom, ако имате интерес, мога да Ви продам целия сайт + всичките му фб страници.
 
Колега, няма да го намерите това което търсите. Темата е custom, ако имате интерес, мога да Ви продам целия сайт + всичките му фб страници.
Имаш лично!
 

Горе