Как да създадем най-гадния сайт в Интернет.

ilianskim

New Member
Първо трябва да накараме посетителя да затвори браузъра още с влизането. Целта е да отсеем само готините пичове в сайта. Тези, които издържат са ни супер феновете.


* Да направим началното зареждане супер бавно. За целта слагаме картинки с големина 3-5 мегабайта сплескани в размер 40-40 пиксела. Заедно с това правим 10-150 заявки в базата данни, по възможност в таблици с милион и половина реда с пълнотекстово търсене.

* Не позволявайте посетителя набирайки урлто да влезе директно в сайта!! Накарайте го да избере с глас в бгтоп или без, езиците трябва също да се избират, ако нямате езици и нямате регистрация по топ сайтове може да опитате с мъж/жена.
* Не забравяйте, че който е достигнал сайта Ви и е останал то много вероятно желае да чуе някоя много добра мелодия с влизането си. Сложете любимата си песен за фон на сайта и чакайте отзивите! В никакъв случай не давайте право посетителя да спре или паузира песента Ви!
* Веднъж преминал през тия перипетии посетителя е склонен към самоубийство за Вас. Сега е момента да му покажете 3-4 от попъп рекламите си и да му оразмерите браузъра според Вашата представа за готин прозорец. Не забравяйте, че колкото повече поп ъп прозорци толкова по-трудно може да се измъкне посетителя от Вашата страница. А може и браузърът му да забие, което е скритата Ви цел.

След като сме накарали посетителя да докаже предаността си към нашия сайт е време да го впечатлим с дизайн и функционалност.

* Използвайте сложни таблици с падащи менюта и десетки колони и редове за да накарате посетителя да се бави докато забрави какво точно търси.
* Много посетители обичат електриковите цветове. За целта използвайте всички, които намерите в color pickup или друга програмка. И не забравяйте, че електриково-зеления фон си пасва най-добре с електриково-жълто. А и спомага за овлажняването на ретината на посетителя.
* НЕ забравяйте в никакъв случай, че хедъра Ви (шапката) на сайта трябва да е минимум 600 пиксела висока и по-възможност 1200 широка. Хоризонталния и вертикалния скрол дават особен чар на сайта Ви. Помнете, че посетителя не е дошъл да търси информация, а да скролира в сайта Ви.

* Изполвайте добри фонтове и не забравяйте да добавяте <i><u><b> във всички текстове. Допълнителен чар може да придадете и със сенки на буквите. Това ще накара посетителя да се задълбочи в написаното.
* Естествено опитайте се да изкарвате пари от сайта си! Използвайте безсилието на посетителя и му дайте колеция от добре мигащи и пъстри банери от всички възможни аффилиейт и PPC програми. Колкото по-различни форми и размери, толкова по-забележителни и носещи приходи ще са те. По възможност използвайте JavaScript за да разположите част от рекламите върху текста. Това кара посетителя да полудее и да клика наред.
продължение на анти SEO-дизайн статията
 
Последно редактирано:
От: Как да създадем най-гадния сайт в Интернет.

Аз пък винаги показвам alert на посетителя че трябва да си смени резолюцията, в някой случаи и браузъра. Отелно го карам да си изтегли шрифта с който най-добре се вижда в сайта, който е архивиран в zip и затова съответно слагам и линк към WinZip. Трябва да сложа и упътване за инсталитане на шрифта в doc или pdf формат. Никога не пропускам да сложа навигацията в прекрасен Java Applet, докато не го подкара посетителя няма как да стигне до следващата страница (или до следващата изненада).


:lol:
 
От: Как да създадем най-гадния сайт в Интернет.

А вместо толкова големи картинки и милиони записи в БД може да сложим просто

PHP:
sleep(15);

в някой от ключовите файлове - например файла с конфигурацията на CMS-а :D

Което ще забави предаването с 15 секунди. Разбира се, трябва и сървъра да е настроен по подходящ начин (времетраенето на сесията).
 

Горе