Как само с 50$ да спечелите минимум 2 000$

Що за спам? :D
От глупавите, където в някой форум за каруцар биха се вързали да кликнат. :) Не знам какви мисли минават през акъла на човек, готов да си направи регистрация в някой форум и да пусне такава тъпня. Явно не много умни. Нека седи темата да видят какви убавци се подвизават в интернет пространството. :)
 
Не ли време да се направи специален подфорум за такива теми. На мен са ми любимите. Хората трябва да знаят за всякаквите видове измами. И между другото, всеки път когато проучвам някоя нова измама и пиша в Google нещо от рода на "is едищоси scam" ми излизат само и единствено резултати дето обясняват колко яко и печелившо е това дадено нещо. И как да не е така, когато липсват обективни мнения по форумите, понеже всичко се трие.

Написах "SkyWay мнения" в Google и о, небеса! - в резултатите видях тема от Предприемач, ето тази - https://www.predpriemach.com/threads/skyway-инвестиция.71454/. Даже разни хора са се постарали да напишат защо всичко това е измама, но... темата е изпратена в кофата. И ако този форум беше конфигуриран правилно, темите от кофата дори не би трябвало да излизат в търсачките.
 

Горе