Как се печелят пари от Фейсбук група?

stranen

Member
Първото което ми хрумна е ,че някой може да публикува нещо в групата,да си плати на админа а той да закачи публикацията най-отгоре за определено време-седмица,две,три...колкото се разберат.Прави ли се това?Знаете ли какви са начините за изкарване на пари от група?
 
Не става дума за конкретна група.Питам по принцип.
Също искам да попитам.Ако имам страница,публикувам в нея,след това споделя публикуваното в група (със същата тематика като страницата ми)Може ли да платя на собственика на групата да закачи споделеното от мен най-отгоре за определено време.Прави ли се това по принцип?Гледам ,че по групите често има закачени публикации най-отгоре.Но не съм сигурен плаща ли се за това.Също ако е възможно да стане къде става разговора.Зная че има много варианти-тел,Скайп,поща...Но има ли някакъв общоприет начин?Най-лесно е през Фейса.И възниква въпроса-ще наруша ли по някакъв начин правилата на Фейсбук,могат ли да ми направят проблем?
 
Толкова спамери има от БГ в фб групи, всеки си трае... Споделяйте момчета опит, не се срамувайте:)
 
Ами ако познаваш собственика на групата може да ти закачи статията и безплатно ... ако не го познаваш му пиши и се разберете... Или пусни във форума в съотвентния раздел каква точно услуга търсиш , колко плащаш ... и предполагам ще се свържат с теб който има и терес ...
 

Горе