Как се прави SEO на фирмен сайт?

cecipenev

New Member
Да речем, че имаме сайт на фирма за одиторски услуги. Освен чрез реклама, обикновенните SEO атрибути, като title, meta, keywords и прочие, по какъв начин може да се направи една добра оптимизация на този сайт, за да добие добро място в търсачките.

Едно от най-важните правила за добро SEO е уникалните статии, но няма как да има статии в един такъв тип сайт.

Очаквам вашето мнение.
 
От: Как се прави SEO на фирмен сайт?

Трудна задача, аз напоследък забелязвам че само уникалното и добре оптимизирано съдържание има стабилен ефект за изкачване нагоре.

Може да не ползваш статии ама да сложиш някаква полезна информация за потребителите и клиентите която да оптимизираш.
 
От: Как се прави SEO на фирмен сайт?

Определи ключовите думи, за които ще оптимизираш, и нагласи заглавието, подзаглавията и съдържанието според тях. В случая предостави повече информация за услугите и фирмата, за да има обемен и оптимизиран текст.
 
От: Как се прави SEO на фирмен сайт?

Не може да не може да се напишат статии. Не съм чувал за тема, по която да не може да се пише. Напиши статии относно какво представлява една одиторска фирма, какво върши, начините на работа с клиентите и т.н., като разбирасе в текста слагаш ключовите думи, по които искаш сайта да се ранква.
Ако имаш проблем с написването на статии обади се
Баси той стана като рекламен материал този пост...
 
Последно редактирано:
От: Как се прави SEO на фирмен сайт?

Palq4o, мислиш ли, че за една сериозна фирма би било проблем написването на статии? Май не правиш разлика между информационен сайт и фирмен такъв.

Аз питам за фирмен сайт в който не може да се пишат статии, не защото имаме проблем с написването на такива, а защото просто е за друго самия сайт. Не да информира какво е дадената дейност като цяло, а с какво се занимава фирмата, контакт и това е. Просто, луксозно и тежко. Ако ме разбираш.
 
по абсолютно същия начин като малък афилиейт сайт :)

тук нямаш една камара пеиджове които да оптимизираш оправяш си онпеиджа доколкото например с Web CEO може но можеш да добавиш корпоративен блог в една папка за стаиите (като при афф сайтчеата) и наблягаш на линк билдинга :) може и без блога ама с него можеш да си набавяш веб 2.0 линкове което сие предимиство

виж как е направено с блога при ПИБ http://www.fibank.bg/blog/
 
Последно редактирано от модератор:
От: Как се прави SEO на фирмен сайт?

Цеци, снимки може ли да има във въпросния уеб сайт?
 
От: Как се прави SEO на фирмен сайт?

Добре обмислен линкбилдинг и го чакаш да втаса - ама пак не учаквай чудеса.
Щом фирмата държи на такъв точно сайт - тогава повечко офлайн реклама - визитки, календари, билборди и др. + adsense или друга онлайн платена реклама докато придобие популярност.
И не на последно място (то това си го знаеш де) - добре подбран домейн и адреси на страниците.
 

Горе