Карта, която връща пари

Predpriemachvt

New Member
Значи цялата работа прилича на измама и лъжа. В нито един момент не съм повярвал на 100 % и затова реших да питам тук. Самата история звучи абсурдно и сигурно ще се смеете, но все пак си кажете мнението.

Значи един мой приятел ми предлага да започваме нещо като бизнес, като преди това друг човек му обяснил за какво иде реч. На моя приятел му имам доверие, ама тоя другия е непознат и случайно срещнат, а пък моя човек е малко наивен, но все пак да питам има ли такова животно. Значи цялата работа се корени в нова иновативна система за връщане на процент на парите при пазаруване благодарение на определена карта, която може да се закупи за цена от 25 евро. Значи когато пазаруваш и дадеш картата в определени вериги ти се връща процент от сумата - не много голям не повече от 10 %. Когато притежаваш такава карта може да регистрираш други хора, който също да си закупят такива карти. Когато те закупуват нещо ти отново печелиш 1 - 5 % от сумата, която те са заплатили. Има и бонуси, ако регистрираш определен брой хора или нещо друго получаваш също пари. И до сега всичко казано си представяте най-вероятно кредитна или дебитна карта. Да, ама не. Тази карта просто се дава в определени вериги, които поддържат тази нова система. В цяла България обектите са около 2500, но има тенденция да се увеличат, защото преди няколко години са били по-малко. Идеята е че може да плащаш в брой или с дебитна/ кредитна карта, след това даваш на касиера тази карта( която струва 25 евро ) тя минава през постерминала и в създадена от теб сметка се начисляват 10 % от покупката. Значи пак казвам, звучи абсурдно, човекът ни е почти непознат, но с моя приятел ще ходим на лекция в сряда да разучим. Но предварително да питам съществува ли такова нещо или ние нещо не сме разбрали, или пък се опитват да ни измамят. Забравих да спомена, че за да си закупиш тази карта ти трябва специална покана, която да ти бъде изпратена по имейл.
 
От: Карта, която връща пари

Няма афилиейт линк, damn
 
От: Карта, която връща пари

Здравей , има такова нещо... но Ви трябва бизнес стратегия. Един приятел също се беше вързал... но до там.
Познавам и друг човек , който си прави една средна работна заплата от тези карти , но е много занимавка... от 3 години се занимава.
 
От: Карта, която връща пари

В картата няма лошо, макар че ако си направиш груба сметка ще видиш, че тия 50лв доста време има да ги избиваш, а списъка с невероятните обекти почти няма големи вериги, а са предимно разни квартални изпълнения, гумаджийници и др. Твое си е решението дали като седнеш в кафе и направиш 5лв сметка накрая гордо ще си дадеш картата за да вземеш обратно 25 стотинки. И колко пъти трябва да ги спестиш тези 25 стотинки за да избиеш 50-те лева. Но картата е само параван, покрай нея върви класическа пирамидална схема, която ще се опита да те завлече с 4000лв, и то като начало. Като отидеш на въпросната "лекция" обърни внимание колко време ще се говори за картата и колко за продажбите на бизнес пакети, там ако имаш малко акъл в главата лампичката ще ти светне...

Много материали по темата:
https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/
http://exsaveaway.blogspot.de/
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/11/22/2188413_zavrushtaneto_na_piramidite/
Прегледай и всички статии в цялата рубрика на Капитал в "Още по темата".
 
От: Карта, която връща пари

Изобщо да ходя ли на лекцията. Ако с картата има поне малък шанс да направиш някакви пари, то с тея пакети може да се завлечеш яко. Мерси, че ме светнахте :) Само валдес не разбрах какво каза, но сигурно нещо се бъзика :lol:
 
От: Карта, която връща пари

Имаше някаква фирма, която мамеше с подобен род услуга до преди няколко месеца, но не се сещам за името, имаше доста изгоряли, внимавай в какви филми те вкарват и дали ще ти искат някакви пари още в началото.
 
От: Карта, която връща пари

Имаше преди време една пловдивска мисля фирма SCI или нещо подобно Save Card... която предлагаще абсолютно това което написа.
Даваха ги по телевизията ако не се лъжа, че биле измамници.
Искали по 800 лева за да преминеш към този план да добавящ реферали и да печелиш. И още куп други неща се изказаха по темата
Ето пример
http://bezpartien.com/фараоните-от-sci-към-ужилена-наивница-ти/
 
От: Карта, която връща пари

Това е точно тази SCI. Даже по "Господари на ефира" ги даваха... По-добре не се връзвай!
 

Горе