Каталог с права за текст, но без - за снимки

madgooglebot

Well-Known Member
Ще ми се да направя каталог за пощенски марки. Описанията на марките са редовни, но със снимките има проблем. За да ги изкарам в каталога, трябва да ползвам такива от нета. Какво ще препоръчате, за да "мина метър" и да нямам проблеми. Ще има опция ъплоуд за авторски, но какво правим с тия от нета?
Тегава работа..
 
Плащаш, човек. Няма как. Ще си го познаят и ще получиш бързо честитка. По-скоро почвай с авторски, и това е. Другите се опитай да набавиш по друг начин, но със сигурност без никакво "минаване тънко" . ;)
 
ооо нема шанс, те са хиляди, хиляди.. Значи си оставаме с stampworld /com Искаше ми се нещо БГ, но явно ще остане поредната мечта :)
 
ооо нема шанс, те са хиляди, хиляди.. Значи си оставаме с stampworld /com Искаше ми се нещо БГ, но явно ще остане поредната мечта :)
Няма как, наистина. Бг, Булфото, там си има пак абонамент. Там доста медии ползват. Доста фоторепортери имат и актуални снимки. Нещо, което явно малко медийни сайтове могат да си позволят. :)
 
Сетих се нещо, може да е частично решение.. Ако "гепната" снимка е яко блурната/размазана/задраскана, или някакъв друг вид леко замъгляване/изкусуряване, така че да не се вижда оригинала, но все пак някаква част от изображението да е видима. Това колкото да присъства изображение някакво, до като се намери авторско. Така има ли проблемация, дали пък тогава става още по-голямо дърво, защото се редактира авторско изображение?
 
  • Sad
Реакции: Sky
Май си се води пак краднене. За да ти е мирна главата, просто си вземи някакъв мембършип на промоция и карай така. Ако проектът го заслужава, следвай си правилата. Замисли се, би ли бил щастлив, ако някой ти вземе авторка статия, пипне 2-3 изречения, и го плесне на сайта си, и вземе да се класира преди теб. Гадничко си е.
 
Ниид$ при тия нема мембъри, нема сток.. това е океан бате, това не са products. Нема как (дори и да искам) да си закупувам такива снимки, или си качвам мои (снимани от мен), или юзерите си качват свои, или се копват от нета..
 
Последно редактирано:
А ако не е изобщо от нета?!!! Ако съм я снимал собственоръчно от некой каталог :) Тогава сигурно пък попадам, че снимам чужди снимки :D Само не знам как ше се докаже, еле па ако и поразваля малко качеството..щото поне дигиталния сигничър ще е мой гаранция ;)
 

Горе