Кой дрон до 200лв. с камера и Headless?

N1ck

Active Member
Кой има опит с дронове? Препоръчайте нещо добро до 200 лева - да лети сравнително стабилно, да е лесен за управление от начинаещ, да е здрав и до 200 лева :)
 
Всичко на SYMA влиза в критериите. X5 серията са много прилични. Само обърни внимание, че някои ги пишат headless, а реално камерата няма WiFi предавател.

"Лесен за управление" е много относително понятие. 2-3 батерии на закрито, 2-3 батерии на открито на завет и си готов. Особено ако е с headless режим - става още по-лесно и бързо. Слагаш един картон на земята и се отдалечаваш на 2-3 метра. Избираш си едно въображаемо стълбче, излиташ, заобикаляш го и го приземяваш. И това го правиш по няколко пъти с различна ориентация на дрона. После вече включваш headless-а и пак същото. За 1 ден се свиква на контролера.
 
MJX-X101-Quadcopter-2-4G-RC-drone-drone-rc-helicopter-6-axis-gyro-can-add-C4005.jpg_640x640.jpg
MJX X101 около 100$ може да носи и различните модели GO Pro камери
 
Малко в страни от темата. Навремето се занимавах с RC модели. Основно правило е: първият модел задължително го РАЗ–БИ–ВАШ. Желязно правило, потвърдено в практиката. Вземи си възможно най-евтиният модел с който ще се научиш да пилотираш. Симулатори има много, но не е като да те духне вятъра.
Поздрави,
Константин.
 
Като човек разбил 2 Hubsan-а и един Parrot потвърждавям написаното по горе
 
Да не си ги пробвал за вкарване на тройки? :p
 

Горе