Конкурс за лого

Christof

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, търсим някой, който да направи малка промяна по нашето старо лого и да изпише името на проекта по оригинален начин.
Става въпрос за конкурс за танци "MISS DANCE OF THE WORLD".
Едната задача е относно статуетката за победителката, която е и логото на проекта. На прикачената снимка статуетката е със стойка от злато (на която пише MISS DANCE OF THE WORLD), а върху статуетката е прикрепено кълбо с континентите, изобразени от кристали. Ние искаме това кълбо да изчезне и да остане само танцьорката, която също трябва да е "златна". Логото е правено отдавна и не мога да намеря отделна снимка на танцьорката. Ако може да се направи така, че танцьорката да се върти много бавно (т.е. снимка в gif формат или видео) ще е още по-добре, но не е задължително условие. Като стойката трябва да си стои статична.
Другата задача е името MISS DANCE OF THE WORLD да се изпише по оригинален начин, който да внушава лукс и слава. MISS DANCE може да бъде с по-големи букви, а OF THE WORLD да бъде под него с по-малки букви. Задължително трябва да има (R) в надписа.
Моля, ако може да има една снимка в която логото и името са заедно, и две в които са по отделно.
В сравнение с другите конкурси за лога, мисля, че нашия е много по-елементарен и затова предлагам 50 лева за този, който го направи най-добре. Тези 50 лева не включват въртящата танцьорка. Ако някой я направи ще очакваме той да обяви цена за своя труд и ние ще преценим дали си струва.
Надявам се, че всичко е ясно, но ще отговоря на всички, ако има въпроси.
Успех!
.The statuette for the winner made of gold and crystals.jpglogo17.png
 
От: Конкурс за лого

И само да добавя... Не е задължително само да се махне кълбото и да се оцвети танцьорката в златисто. Ако имате по-добра идея, аз съм отворен за нови предложения. :)
 
От: Конкурс за лого

Здравейте,
конкурса има ли определен срок?
 
От: Конкурс за лого

Здравейте,
конкурса има ли определен срок?

По принцип е желателно да сме готови до края на март, но не е задължително. Така или иначе официалния старт на конкурса ще е през есента.
За мен няма значение дали ще ги качвате тук или на лично. Просто предполагам, че тези които участват ще искат да знаят кой сме избрали. :)
 
От: Конкурс за лого

Как очаквате някой да ви обърне внимани за 50 лева?
 
От: Конкурс за лого

Ако целта е само едно 'трасиране' на каката и премахване на кълбото реално, за 50лв. може и да се навие някой, но това е по-скоро хамалска работа от колкото "конкурс за лого". Ако искате ново лого с оригинална танцьорка, не извадена от някой векторен пакет, може би около 200лв би била добра начална цена като за конкурс. За въртящото момиче, което потенциално трябва да се моделира в 3D (сравнително качествено, понеже няма да е само силует, а ще е златна) отиваме може би на 500-600лв, само за отделеното време, остави идея и креативност, и това трябва да е директна поръчка към добър дизайнер, не конкурс, в който n брой хора отделят по 20 часа от времето си за едната кауза.

И още една грешка, която много от вас правят, като кажете че работата е "елементарна" или "лесна", автоматично ми казвате, че и вие можете да я свършите ама не ви се занимава. Все едно плащате на някой циганин лятото да ви нацепи дървата за 10 лева, което пак не се вписва точно в графата "конкурс" а е по-скоро "състезание". Има разлика.

Поздрави! ;)
 
  • Like
Реакции: fla
От: Конкурс за лого

Едната задача е относно статуетката за победителката, която е и логото на проекта.

А това лого реална статуетка ли е? Не разбрах дали може да се "пипне" :D и танцьорката, или както е моя случай направо да се смени :)

Ето един вариант и от мен включващ: Злато, диаманти и кожа :D

opt1426640391s.jpg
 
От: Конкурс за лого

След последните два коментара аз си помислих, че никой няма да работи по логото и вече планувах да дам задачата на рекламната агенция с която работим по принцип. Сега виждам, че все пак някой е работил по логото. Моля, ако още някой друг има намерение да праща предложения да ми пише за да знам дали да чакам.
На въпроса на NovaPS... Логото ще бъде реална статуетка, но в момента ни трябва само за сайта и рекламните материали. Планувахме след няколко месеца да направим 3D дизайн и да поръчаме изработката на статуетката.
Относно представеното лого:
1. Няма нужда от такъв бекграунд. Моля да бъде черен или никакъв (png).
2. Танцьорката е застанала като за снимка. Тя трябва да танцува, а не да позира. Полата е прекалено дълга и не е секси.
3. OF THE WORLD трябва също да бъде с главни букви, но по-малки от MISS DANCE.
4. Тази кожа е абсолютно неподходяща за този конкурс.
5. Имам още забележки относно диамантите и квадратната стойка, но ще ги спестя и просто ще ви посъветвам да не си губите времето да правите нещо различно преди да ме попитате. Имам добро въображение и ако ми пишете дали може да сложите това или онова аз веднага ще ви кажа и така няма да се налага да правите нещо на вятъра.
Знам, че парите които ви предлагам са малко, но всеки има право да игнорира тази тема, ако не го устройва.
И само информативно да ви кажа. Рекламната агенция с която работя ми обяви цена от 40 лева да махне кълбото и да направи танцьорката златна, двуизмерна.
 
От: Конкурс за лого

Ето махнах ви кълбото до колкото можах я прерисувах едно към едно във векторен формат, мисля, че е идеална за 50лв:mrgreen:, но това вие си преценявате.

logo17.jpg
 
От: Конкурс за лого

8)

1. Фона е илюстративен. Показва как би изглеждала статуетката на тъмни и светли цветове, ако например се използва за флайер и др. (а също и против copy-paste)

2. Танцьорката е застанала идеално (за справка - танцуващите момичета от фона) За полата сигурно е така ;)

3. Това не е проблем, а и никъде не беше споменато, че ТРЯБВА. :)

4.
MISS DANCE OF THE WORLD да се изпише по оригинален начин, който да внушава лукс и слава.
Злато, кожа и диаманти.

jdv1426681834j.jpg


5. Ще ви спестя 10лв. и ще ви пожелая успех! :)
 
От: Конкурс за лого

Беше ми интересно как ще се получи ето и въртяща се танцьорка, предполагам, че автора на темата не очаква 3D модел, получи се малко като въртящата се балерина която сменя посоката на въртене:)
С това приключвам защото имам усещане, че си губя времето:)
 
От: От: Конкурс за лого

Беше ми интересно как ще се получи ето и въртяща се танцьорка, предполагам, че автора на темата не очаква 3D модел, получи се малко като въртящата се балерина която сменя посоката на въртене:)
С това приключвам защото имам усещане, че си губя времето:)

А аз не разбрах защо трябва да се върти, вместо просто да си "денси" :p

jdv1426894068n.gif
 
От: Конкурс за лого

Както виждаш никой не взима участие в нещо като конкурс с неясно регламентирани прававила и неуточнена дата на приключване, така, че по-добре не си губи времето едва ли накой ще отчете положените усилия от твоя страна.
 
От: Конкурс за лого

Аз още с предния пост приклюх с конкурса. Той човека заяви, че хората, с които е работил ще му свършат работата за 40 кинта. А времето ми не е изгубено, щото се получи хубав mock-up. :)
 
От: Конкурс за лого

Човека следи "конкурса" като гледам, значи все още има някакъв интерес предполагам, но когато липсва комуникация и ясни правила няма да има резултат.
Писано е в много теми как се прави конкурс, първото което е, че трябва да има начало и край, тук липсва, второ от съществено значение е да има комуникация, тоест в един момент да се обобщава това ми харесва, това не, това се доближава до представите ми и т.н.т., не напразно в конкурсите на запад има опция за оценки и елиминация, това е форум все пак, но е хубаво максимално да се доближиш до този модел за да имаш по-добър резултат.
Между другото добре започна с първия коментар, но може би е очаквал поне 10 човека да се включат и все още чака, нямам представа.

Това не е конкурс, а някакво задание по-скоро и изобщо не можах да разбера какви са очакванията, може би нещо като 3D модел на оскарите, което за 50 лв няма как да се получи.
 

Горе