Купувам публикации, линкове в сайтове за детски стоки, деца, родители

pamir

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Здравейте, купувам правото за публикуване на моя статия с линк в сайтове или блогове за детски стоки, за децата, за родителите и подобна тематика.

Ако няма възможност за статии, може и само текстови линк.

Идеалния вариант е статия с линк плюс постоянен текстови линк от сайта.

Очаквам предложенията ви на ЛС.
 
Последно редактирано:
От: Купувам публикации, линкове в сайтове за детски стоки, деца, родители

Здрасти,

Имам блог в моят сайт който се класира добре - трета страница на Google, на търсене " детски дрехи". Линковете са dofollow. Също така имам blog за доставки от Англия в Blog.bg - dostavka.blog.bg, в който има добро насищане с думи "доставка на детски дрехи" и "детски дрехи". И последно имам тема в Start.bg с nofollow линкове. Тематае magaziniuk.start.bg. Мога да ти предложа един VIP link за един месец и един обикновен линк за един месец. . Ако се интересуваш от по една статия в двата блога, оригинална написана от мен всяка с уникално съдържание. Публикуване във facebook и svejo, цената ще е 20 лв. Ако имаш интерес, пиши на лични.
 
Последно редактирано:
От: От: Купувам публикации, линкове в сайтове за детски стоки, деца, родители

Здрасти,

Имам блог в моят сайт който се класира доста добре на търсене " детски дрехи". Линковете са dofollow. Също така имам blog за доставки от Англия в Blog.bg - dostavka.blog.bg, в който има добро насищане с думи "доставка на детски дрехи" и "детски дрехи". И последно имам тема в Start.bg с nofollow линкове. Тематае magaziniuk.start.bg. Мога да ти предложа един VIP link за един месец и един обикновен линк за един месец. . Ако се интересуваш от по една статия в двата блога, оригинална написана от мен всяка с уникално съдържание. Публикуване във facebook и svejo, цената ще е 20 лв. Ако имаш интерес, пиши на лични.

Здрасти, пратих ти лично.
 

Горе