Къде да инвестирам според вас?

Virosss

Active Member
Здравейте,
вероятно темата не подсказва много много за какво точно питам, затова ще опиша по-подробно ситуацията. Интересувам се от това къде бих могъл да вложа пари( по възможност не много голяма сума, не съм богаташче ;) ), за да рекламирам сайта си. Интересува ме аудитория която се интересува от уеб и домейн търговия, понеже наскоро пуснай сайт за Търговия с Домейни, Сайтове и рекламни карета. Съдържанието на сайта е на Български Език и затова немога да намеря подходящо място за реклама. Ще се радвам, ако някой ми помогне с някое др. Предложение.

Поздрави
Андон Иванов
 
От: Къде да инвестирам според вас?

Според мен, за да рекламираш бизнеса си и да не влагаш много пари, можеш да се пробваш с Easytrader. Смятам че, да плащаш на клик, вместо на импресия си струва. Но има и по-големи ерудити от мен, така че те да кажат.

Успех!
 
От: Къде да инвестирам според вас?

:) Всъщност това не е бизнес, по скоро нещо като любителски проект, затова и не ми се влагат големи средства, да не говорим, че нямам опит в тази насока и вероятността да пробия може би е нулева, но все пак го правя с цел да проверя възможностите си за развитие по темата... поне за момента, за по-нататък вероятна продажба ;)
 
От: Къде да инвестирам според вас?

Тогава разменяй банери, линкове, публикувай в социалните мрежи, добави го в http://dobavi.hit.bg/ и т.н.
 
От: Къде да инвестирам според вас?

Благодаря ти Изида, линка който даде е изключително полезен, особено като се има предвид, че е безплатен ;)
 
От: Къде да инвестирам според вас?

Да мислих си го това, но предполагам на ключовите думи които ще използвам, ще е пренаситено, а и напоследък доста хора просто щракат на линк-а без да разгледат за какво става дума ;) По мои наблюдения, може и да не съм прав ;)
 
От: Къде да инвестирам според вас?

Ще дадеш по-висока цена за клик и твоите ще се показват, преди другите (май така беше). Успех ;)
 
От: Къде да инвестирам според вас?

АХа, а случайно има ли начин да разбера колко е най-високата цена която е предложена за въпросния кеуорд, че адуоркс-а не съм го разглеждал ;)
 
зависи и от оптимизацията на сайта (куалити скор ) трябва четене за да се справиш но инфото го има на български иначе на старите ппцта ( и малките такива нешщата зависят само от бида)
 

Горе