Към всички колеги с онлайн магазини

kzhaygarov

Member
Здравейте колеги, предлагам на всички, които имат онлайн магазин възможност да ми изпратят csv файл с техните продукти, който садържа id на продукта, заглавие, описание пълен урл адрес към картинка, цена и уеб адрес към продукт, за да ги импортирам в български сайт за обяви. Това ще ви донесе повече потребители към магазина и възможност да продавате повече. Попринцип тази услуга, когато бъде официално пусната ще е платена, но на този етап ще го направя безплатно за вас. За повече информация ЛС.
Поздрави
 
Ти как си представяш това да ти изръся примерно 1000 линка с дублирани описания, нали веднага ще ми падне сайта!
Колеги малко по креативно , вече сме 2016
 
Идеята ти не е лоша, но според мен сайта ще стане много тежък и ще ти трябва сериозен сървърен ресурс, особенно както има магазини с по 30к продукти и све..
+ идеята за дублирането на съдъжанието мисли за оптимизиране на кода с каноникал и но фолоу, за да не стане беля.

Поздрави и успех,
Ник
 
Звучи интересно, но наистина не знам дали няма да навреди на сайта ми. Ще очаквам някой от гурутата да се хвърли смело на амбразурата и тогава и аз ще го последвам :)
 
То реално, някой може ръчно или с паяк да сваля от сайтовете тази информация и да я качва после без да пита никого. Тогава ще навреди ли?
 
И сз съм чувал за модули които свалят информация от конкретен сайт. Потърси ли такъв?
 
Стига с тея градски легенди за дублирано съдържание при онлайн магазините. Няма никакво значение. Имам магазини с копи/пейст описание на продукти и се класират еднакво.
 
Е то въпроса е дали му се рискува на някой друг да опита, както ти си направил. Някои така или иначе копират без въобще да мислят за гугълски животни - бацат си и не се занимават с такива драми.
 

Горе