Към статиите - социалки, скрейпбокс или нищо?

gunshot

Active Member
След линк билдинг с български директории за статии, се колебая дали да не засиля допълнително линковете от статиите (като добавя линкове към самите статии) чрез:
- български социални мрежи - примерно по 20 линка от социалки към всяка статия
- или с някакви скрейпбокс бластове към всяка статия (примерно по 500 линка)
- или да насоча усилията към още статии в други директории и да се откажа да им вкарвам допълнителен линк джус?

Ясно е, че може да се направи всичко, но кое би било най-ефектиявно? Вие как мислите?
Ще разгледам и конкретни предложения за услуга + цена за изпълнение :)
 
От: Към статиите - социалки, скрейпбокс или нищо?

метода който описваш в началото е масово използван, при по-слаби ниши - ефекта може да е много добър
за бластовете - нз, до сега колкото и ен услуги да съм ползва за бг сайта - ефекта или е много слб, или е никакъв
допълнително статии - никога не са излишни, но не действай само със статии, гугъл обича разнообразието
 
Както казаха, метода е доста широко приложим последно време. Ако питаш мен насочи усилията си към нещо креативно, това ми изглежда малко спам булшит, който реално никога не би довел до резултатите от нещо по-уайт. Ако ще го правиш, гледай да го насочиш към соц. профилите или някоя друга добре оптимизирана статия. Но не знам дали за второто ще се получи, тъй като тук артикъл директориите не са от най-тръст сайтовете в полезрението на Google.

Не знам какъв линк джус ще вкараш при положение, че си коментар №10343, след някое казино или онлайн аптека. Просто прецени и помисли дали си заслужава и дали ще оправдае това, което целиш. За линкове става, но ако си много напред и са в големи количества и пак не е сигурно дали са ОК, защото обикновено ще си в много наспамена история.

Какво точно имаш като ресурс, за да ти предложим най-добрата комбинация за максимални резултати. И ще е интересно какво точно целиш. Но като цяло, мисли малко по-уайт и ще блекхейдваш, гледай да е в количества и добре структурирано с максимални резултати.
 
От: Към статиите - социалки, скрейпбокс или нищо?

Благодаря за коментара, Блинки. Отказавам се от скрейпблокс бластовете - вероятно наистина няма да имат съществен ефект. Ще ти пратя сайта за съвет на лично, защото големия брат чете :)
 
Re: От: Към статиите - социалки, скрейпбокс или нищо?

Благодаря за коментара, Блинки. Отказавам се от скрейпблокс бластовете - вероятно наистина няма да имат съществен ефект. Ще ти пратя сайта за съвет на лично, защото големия брат чете :)
Разбира се, няма проблеми. Бласответе са когато искаш да направиш нещо масивно и много спамарско, и в същото време само може да се надяваш на нещо като положителни резултати, а всъщност или си разочарован или не си го направил добре или не е оправдало вложеното време и работа. Аз лично съм го изпитвал, точно за търт парти линкове - статии. Даже съм и плащал, и пак нищо.

Може да го включиш в микс, но не разчитай изцяло на него.
 
От: Към статиите - социалки, скрейпбокс или нищо?

То просто си е задължително всяка една статия - било на основния сайт, сателитка или директория за статии - да се събмитне в поне 10-тина мрежи :)
 

Горе