Линк Билдинг С блог Коментари

От: Линк Билдинг С блог Коментари

добра статийки аз мисля да запуквам и коментите само че пеоблема е че като пусна 10-15 коментара в различни блогове и дори да е различен текста и името акисмет плугина разбира че е спам и пише че се чака одобрение от модератор...
 
От: Линк Билдинг С блог Коментари

Вчера направих и аз такава кампания към линк билдинга на един сайт. Забелязал съм, а и е и нормално, че колкото по-компетентен е коментара, толкова по-кликъбъл е линка ти. ;) Но това е повече от редно.

И тук е хубаво да се водят на рилейтед блогове, така си гарантирате и добро линкче (като изключим блоговете с nofollow атрибути) от тях. :) Бих препоръчал този вид линк билдинг горещо.

И нещо извън темата, но по нея: Преди време 2 сайта се гонеха по топ позицийте за определена думичка (силна -. по 2000 сърча на ден), единият със стабилни линк билдинг с дирс и артикъли, другия с рилейтед блог коментари и добре се гонеха на топ позицийте..:)
 
От: Линк Билдинг С блог Коментари

само ако мога да попитам как да си извадя лист от 100 до фоллоу блога релейтед като те повечето тулове съкс яко... И дали ще има ефект от нофлоу линкинг или просто е губене на време ... Трафик се съмнявам така че за СЕО главно питам?
 
Ами според мен в целият микс на линковете трябва да имаш и нофолоу линкове ... не наблягаи на тях но ако видиш хубав рилитед блог това че е нофлоу да не притеснява ако тои се ранкне все ще получиш някои рилеитед клик освен линка... а този трафик конвертира :)
 
От: Линк Билдинг С блог Коментари

ще получа от някой уебмастър ... освн ако името ми не е ХХХХ Пиллс
 
От: Линк Билдинг С блог Коментари

Ще препоръчате ли някой индиец, който да пише коментари? В dp има двама, но искат 10 долара за 20 коментара, а аз търся по около 30 цента на коментар... има и подобна оферта, но пича не иска покер сайтове ;/
 
хъм да спами с това софтче за $450 не е решение качествените комнентари струват пари или си ги правиш сам.... за да 100 уаит хет аз еднао нещо съм казал без работа и четене не става или ако стане е за каратко
 

Горе