Лоша статийка или не?

Cybertack

New Member
Здравейте,
тъкмо се чудех какво да правя и ми дойде идеята да напиша статийка за това как да се печелят пари за бира и пържени картофи :) (пфууу с тия клишета) и в същото време и аз да спечеля някоя стотинка. Писах, писах и като го прочетох ми стана смешно, че цялата статийка съм я напълнил с реф линкове, според вас дали е толкова лошо колкото изглежда? :)

Статия - http://blog.yjdesign.net/?p=191

Dao -
Код:
http://dao.bg/story.php?id=15988

Svejo -
Код:
http://svejo.net/home/link_summary/40096
 
От: Лоша статийка или не?

Blinky не мога да те разбера дали се бъзикаш или говориш сериозно :)
Харесва ми бе бате, не знам защо не сум звучал сериозно. :wink: Все пак това как да се изкарат пари за тези неща през интернет е нещо интересно и важно, а който иска повече - винаги може да се донаучи.:) И гласувах - това пак означава че я оценявам.
 
От: Лоша статийка или не?

И от мене имаш 1 глас ;) Екстра е статийката даже т'ва за Digg ме заинтересува :)
Абе, може ли да те питам как стоят нещата с пейпал бутона за дарения?
 
От: Лоша статийка или не?

Този първия вариант наистина ли бачка, плащат ли :)
 
От: Лоша статийка или не?

И двете програми работят и плащат, аз на това първото направих $11,55 за кажи речи 0 време и веднага исках да видя дали плащат, поисках си парите и до няколко часа си ги получих на AlertPay акаунта, после исках да ги прехвърля към PayPal търсих хора никой не се зариби, намерих някаква програма уж точно за това, регнах се качих парите си уж в акаунта на тази програма, че да мога да ги пращам после към PayPal от там и познайте какво стана :( нито са там нито някъде..
 
От: Лоша статийка или не?

Аха ще пробвам 1-вия метод и ще видим дали бачка при мен :)
 
От: Лоша статийка или не?

В крайна сметка единственият начин да си прекараш парите от AlertPay в Paypal е чрез друг човек. Ще пробвам и аз . Надявам се все пак да плащат в Alertpay.
Имаш еди глас от мен ;)
 
От: Лоша статийка или не?

efond мерси много, прав си за трансвера на пари не се доверявай на никого освен на много близък човек. Аз добре, че изгорях с $11, ако бяха повече :)
 
От: Лоша статийка или не?

Аз точно преди 3-4 минути получих 3 линка за StumbleUpon. Незнам на какво се дължи можеби преди да кликнеш няколко гласа ти пращат по малко, аз не съм забелязал защото не чаках :)
 

Горе