Магазини за козметика?

N1ck

Active Member
Търся магазини за козметика с партньорска /афилиейт/ програма за България.
 
Здравей, случайно в някоя наша афилиейт платформа да има нещо?

И тук нещо не си ли хареса: https://www.google.com/search?q=козметика+с+партньорска

Моята препоръка е преди да почнеш да ги промотираш, да се свържеш с тях и да разбереш стават ли за нещо като бизнес, преди да им довериш трафика си. ;)
 
В profitshare.bg има само 2. Търся надеждни партньори които да са коректни и да имат количества. Ако някой има преки впечатления да сподели.
 
Да. Това е важното при афф. програмата, да е надеждна. Да плащат, да имат адекватен съпорт, да имат добри комисионни, да имат продукти с добра конверсия, и не на последно, да имат набор от маркетинг материали. Аз лично за бг не съм много запознат, още по-малко в споменатата ниша. Дано някой даде мнение. ;)

А пробвал ли си някоя вече? То и това е начин да се провери за читави. Тест от седмица, макс две. И после решаваш, да, има го риска, но пък в перспектива си е печеливш начин.
 
Не, не съм пробвал. До момента съм работил само на USA / UK пазар и нямам опит в България. Милсля да опитам защото ценат ана рекламата тук ми се вижда по-добра (ама ако конверсията е никаква...)

Ако някой има опит нека сподели. Иначе има безброй магазини за парфюми и козметика.
 
Ако си работил с УС и Европа, то бъди готов да се разочароваш от тукашното. Но то това е. На малки пазари никой не иска да изглежда супер и лъскав, защото инвестицията не се оправдава в повечето случаи. :( За това успехи от мен. Ни ще трябва май да си тестваш и ти.
 

Горе