Малко Обяснения за Reddit

tanipo

Well-Known Member
Реших да го пробвам, но нещо не ми е ясно. Събмитвам си статията а после не мога да я видя да излиза изобщо? Освен това има някаква опция вместо урл да налишеш просто self там където се поставя урл-то - това пък селф за какво е. И освен това не са ми много ясни категориите - уж имам да избирам но те са 5 категории и то доста неопределени - някакви идеи?
 
От: Малко Обяснения за Reddit

В reddit нещата са малко по-особенни... там потребителите доста често девотват материали, които те смятат, че не са интересни... не е като digg и останалите, където някой да те девотне е голяма рядскост. И ако новината ти е куца най-вероятно почти веднага от 1 глас ще стане 0... стане ли 0, има едни автоматични филтри да не се показва. Много е важно когато събмитваш да внимаваш в коя категория слагаш новината, понеже ако е в грешната категория почти веднага ще получиш отрицателен вот.

Получиш ли само отрицателни вотове на няколко новини, вече става лошо... в reddit бановете са доста гадни, понеже ти без проблеми си добавяш новини и тн, но никой не може да ги види, нито тях, нито профила ти. За да провериш дали не си изял някой бан log out, и отваршя профила ти, ако не ти изкара съобщение за грешка, всичко е ток :)

Друго важно за reddit e karma-та... нямаш ли читава karma е кофти, шанса да гризнеш бан си е голям

Ако започнеш да се занимаваш сериозно с reddit може да ме добавиш като другарче http://www.reddit.com/user/mactep86/
 

Горе