Малко идеи за един сайт.

cmpax

Active Member
Здравейте!
От година и нещо се занимавам с това сайтче, но уви нещо на греда ударям. Ще се радвам ако някой даде съвет или идея как мога да го при-бутна леко за важните кл. думи, които съм заложил на началната страница.

Благодаря Ви предварително.
 
Оправи си мета данните.
При търсене на http://sportfaster.com/
За Спортни долнища - SportFaster. com
ми показва
Дамски кецове Adidas Metro Attitude. 169,00лв 119,00лв. Отстъпка 30%. Notice: Undefined variable: button_wishlist in ...
За Nike
Nike - Оригинални спортни стоки и оригинaлни маратонки.
- айде покажи малко вдъхновение имаш 160 символа място.
Добави описания на категориите и оправи описанията на продуктите. Г търси контент.
Като не може много да се направи за продуктите работи за категориите и марките.


За да се класираш по-добре си декларирай онлайн присъствието:
Направи си Google Local Business, Gmaps и G+
Гошо не обича сайтове без никой зад тях.
Мини на https - От януари 2017 Г класира тези сайтове по-добре.

Ако искаш да слагаш продукти във Фейсбук си оправи имената на снимките. Той моят модул не е магическа пръчка:
мъжки кожени маратонки adidas черни (1)-332x455.jpg
това е невалиден файл спред ФБ. За име на снимката се ползват само латински букви(желателно малки), цифри и тире или долна черта(за сео по-добре тире).

Това на първо четене, ако се задълбая сигурно списъкът ще е много по-дълъг.
 
помисли и върху елементите на доверие в един онлайн магазин
по какъв начин клиентът ще разбере, че маратонките са оригинални ????
началната страница в десктоп версията ти се малко обуркана - не виждам категории, какво точно продаваш , всичко е намалено , а това не говори добре за бизнеса
Успех !
в сайта в подписа ми имам няколко статии за това- дано са ти полезни
 
даже и да го прибутнеш като го отворя като потребител и
- видя мейл в @gmail / abv / друг фрии и затварям /10 лв на месец е да си направиш мейл с твоя домейн подържан от гугъл .. несериозно да правиш бизнес и да си с gmail поща/
- когато в контактите липсва адрес пак затварям
- когато видя нещо такова "Стараем се да поддържаме актуална наличност, но е възможно някои стоки да са временно изчерпани" + горните за мен значи, че се чакат поръчките и се пускат към някой друг сайт. А аз ще получа получа обаждане, че в момента ги няма но се очаква доставка до няколко дни. В магазина трябва да мога да добавям в кошницата само от наличните стоки, които мога да получа утре. Ако ще чакам 3 4 дни мога и аз да си ги поръчам от Англия.
 
Здравейте!
Приемам всички критики, които изречете и ще се постарая да ги отстраня. Затова и пуснах темата тук, защото знам, че много хора ще се отзоват.

"когато видя нещо такова "Стараем се да поддържаме актуална наличност, но е възможно някои стоки да са временно изчерпани" + горните за мен значи, че се чакат поръчките и се пускат към някой друг сайт. А аз ще получа получа обаждане, че в момента ги няма но се очаква доставка до няколко дни. В магазина трябва да мога да добавям в кошницата само от наличните стоки, които мога да получа утре. Ако ще чакам 3 4 дни мога и аз да си ги поръчам от Англия."

С това не мога да се съглася, защото имаме над 90% продуктите, които са в сайта. Останалите има голяма вероятност да са изчерпани или в момент на доставка.

конкуренцията е мнпгп голяма, едва ли ще стане с органично търсене
пробвай друг начин за меркетинг

Може ли малко информация относно това твое твърдение.
 
Не съм, просто виждам, че конкуренцията ползва платена реклама или г или ф, а има ли вариант натурално ?
 
Леко се усмихвам като чета горните коментари. :D
Чисто като оптимизатор ти го казвам. Не искам да си правя реклама, принципно бих работил и аз по този сайт, но като цяло ако имаш нужда от реална комплексна услуга, а не просто от тъпи селски линкове, които да ти докарат наказание (че погледнах сайта), то има 2 агенции в България, които биха ти свършили реална работа. Но това е при положение, че наистина разбираш, че се изисква инвестиция.

Това са NetPeak и IdeaMax. Да ме прощават другите колеги, но просто нещата, които правят тези две агенции са потвърдено работещи на по-високо ниво (самия аз копирам доста от нещата, които правят, защото наистина работят страхотно)!

P.S. Е, ако искаш да работиш с мен - нямам против де. :D
 

Горе