Малко помощ за приятел няма да е излишна

Kortes

Active Member
Преди малко случайно попаднах на страница на един приятел и съученик, който също се разболя от рак и реших да споделя с вас, който желае и с колкото може. Знаете на държава и разни фондации и институции не може да се разчита, за това кой каквото си направи сам. Последно когато го видях не можах да го позная - беше се стопил, каза ми че се лекува но не знаех че е толкова сериозно, ще съм благодарен на всеки който се отзове.

Това е съобщението във Фейсбук:

ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Мили хора, нека помогнем на Мариан!
Мариан Иванов Иванов е от Кърджали, на 38 години, млад мъж в разцвета на живота си. От януари 2015 година води тежка битка със страшната диагноза Рак на дебелото черво с лезии в черния дроб. Претърпява операция на дебелото черво, но през септември, след осмата химиотерапия, се чувства зле и става ясно след изследванията, че е получил метастази – три тумора в главата. Два от туморите са отстранени в клиника в София . В момента е назначена лъчетерапия, но лекарите са скептични. Семейството му се е свързало с клиника” Аджъбадем” в Турция, където дават надежда за живот, Трябва да се направят спешно две манипулации с кибернож за които ще са необходими около 25000 лева. След това ще предстой допълнително лечение. Сумата е непосилна за семейството и близките му и моли за вашата помощ, скъпи приятели.

Обръщаме се към всички хора, фирми и фондации с надежда за помощ, морална и финансова подкрепа.
Мариан има нужда от нас! Нека отворим сърцата си и помогнем!
Банка „Алианц Банк България”АД:
В BGN с IBAN BG64BUIN95611100511693, БАНКОВ КОД – BUINBGSF
В EUR с IBAN BG10BUIN95611100511695, БАНКОВ КОД - BUINBGSF


Това е страницата:
https://www.facebook.com/zovzapomoshtmarian



Аз утре ще се опитам да се свържа за повече информация. Светът ни има нужда от повече хора като него и той определено трябва да живее. Благодаря.
 
От: Малко помощ за приятел няма да е излишна

Моля също така който е решил да помогне (без да споменава с колко) да напише пост, за да се отбележи. Може и само " аз помогнах" или с друг текст по избор. Знаете всичко се връща и доброто и лошото.
 

Горе