Мнение за работа в Мтел

Bulqr4eto

New Member
Здравейте, днес приятелката ми получи обаждане с одобрение за интервю за работа в Мтел (във Варна) и по-точно за офиса на бул. Княз Борис I No21. Някой може ли да ми даде скорошна информация, как стоят нещата там...Заплащането, отношението към подчинените, условията и т.н. Искам да разбера дали си заслужава изобщо да си прави труда да ходи на това интервю. Благодаря предварително.
 
От: Мнение за работа в Мтел

Охаа само за мазохисти. Викам чекай да скивам да не остана по назад и цъкнах на линка на just и падна голям смях с "гиганта" ментел:

ОСНОВНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ-400 лева,което с данъците и удръжките става цели 317 лева.

Бях силно учудена от раборното време,всеки ден(включително и събота) по 8 часа и това за цялата огромна сума пари :)
:lol:
 
Да... те явно редовно удържат от заплатите заради какви ли не причини. Преди време четох и за Офис1 - същото. Надявам се момичето да си намери добро място все ак, дори и да е Мтел - все пак не знаем за каква позиция е - ако е шеф - супер! (I suppose)
 
От: Мнение за работа в Мтел

За магазините не мога да ти кажа как стои въпроса, но ако имаш някакви по-конкретни въпроси за Мобилтел като работодател можеш да ми пишеш ЛС. Аз след 6 години работа в Мобилтел (на Кукуш, а не в магазин), по-скоро НЕ бих препоръчал на някой да започва работа там.

Ако все пак девойчето няма други алтернативи за момента, няма много опит и мине успешно интервютата може би не е лошо. Стои добре в CV-то и виждаш отвътре как се работи в голяма фирма.
 
От: Мнение за работа в Мтел

Един приятел работи по същата схема във Виваком - 600лв + бонуси
Докарвал си е по 1300
Средно 1000
Но там трябва да продаваш, един вид работиш за себе си. Сигурен съм че и в Мтел и така
 
От: Мнение за работа в Мтел

Навсякъде е така - трябва да набуташ договор на всеки клиент влязал в магазина - няма значение колко му трябва! Важното е да има договор, който после години да се плаща! За това и основните заплати са им много ниски - така стимулират работниците си да продават неща на хора, на които не са им нужни.
 
От: Мнение за работа в Мтел

Работата в мтел си има предимства и недостатъци, за средностатистическия българин, с желание да се заробва, работата е идеална, не мислиш много подчиняваш се спазваш режим и компанията ти отвръща с нужното,
добра заплата за бг, отпуск осигуровки и т.н.
90% от българите мечтаят за таква работа:)
 

Горе