Мнение за: izteglimi.com

angelovarna

Well-Known Member
Ей, как ви се струва новия ми проект: http://izteglimi.com на прав път ли съм тръгнал?
Става на въпрос за сайта за тапети (wallpapers), като по-нататък смятам да го разширя ... с екстри за телефони и т.н. Като идеята за безплатното и легалното да си остане (затова и домейна е такъв, странен, а и целта бе лесно да се помни).
 
От: Мнение за: izteglimi.com

Alt тагове на снимките ? Гледай да слагаш основно красиви wallpaper-и не просто да трупаш съдържание. Естесвено за различните хора, понятието красиви има различно значние, така че ако измислиш нещо, за да могат да се оценяват ще е добре. Към всяка отделна категория като сложиш най-яки, най-грозни (нещо от рода), ще удвоиш съдържанието :)
 
От: Мнение за: izteglimi.com

Имаш ли място за тези снимки и трафика. Няма да е малко. Ако искаш ми пиши аз съм съгласен да добавям снимки без това имам бая тапети за детскопа
 
От: Мнение за: izteglimi.com

Пуснах го вчера, сега гледам да натрупам малко тапети, така че да се понапълни всеки раздел с поне по 2 страници (20 wallpaper-а). Гледам да са хубави. Рейтинг ще им сложа скоро. Под "Избрано за Вас" ще сложа и поле с тапети с най-висока потребителска оценка. Не смятам да ги разделям на най-грозни и най-хубави, понеже ще е един вид... антиреклама от рода на "тук има много грозни тапети" :)

Допълнително добавяне на тапети от страна на посетителите не смятам да правя като опция, понеже мястото ми е ограничено, стартирах само с 2.5ГБ място, като смятам след месец да се удвои.
 
От: Мнение за: izteglimi.com

С изключение на името, сайта ми допада...
Рейтинговата система ще бъде едно чудесно допъление.

Успех!
 
От: Мнение за: izteglimi.com

А какви са лицензите на тапетите ?
 
От: Мнение за: izteglimi.com

От различни места съм ги вземал, където нищо не е посочено за права и т.н. Така че смятам, че всичко би трябвало да е наред с лицензите. А и нали ги предоставям за лично ползване, или трябва да го упомена?
 
От: Мнение за: izteglimi.com

Добре изглежда. Като добавиш малко статс към снимките, ще стане още по яко.
Успех
 
От: Мнение за: izteglimi.com

Ако изрично не пише че имаш право да ги ползваш май нямаш право да ги ползваш. Това че не пише Copyright не значи че няма права.
 

Горе