nsevimov

Well-Known Member
Здравейте, понеже се налага доста скоро да пътувам и въобще изключих за това пътуване преди да блокирам всички дебитни карти а това ми е практика на всеки 4-5 месеца да сменям пластиките защото правя изключително много разплащания чрез ПОС и интернет. Намерих тази услуга на ЦКБ за виртуална дебитна карта интересно ми е върши ли работа и какви са отзивите Ви за тази услуга.

Сега подадох заявка и утре ще захраня сметката си и след като си платя самолетните билети ще оставя отзив в тази тема.
 
Можеш да плащаш из интернет без да е нужен електронен подпис, както на обикновените им? А да си вкарваш пари в пейпала?
Записвам се за темата.
 
Всичко премина изключително гладко и процедурата е много улеснена. Посетих офис на EasyPay и от там заявих издаване на виртуална карта за което ми взеха такса 3.90 но най-вероятно тази такса е за захранването на сметката след което ми дадоха фактура в която е вписано както сумата с която съм захранил сметката така и данни за виртуалната карта. Интересното беше че не всички данни бяха на фактурата ами получих SMS който допълваше данните т.е в SMS-а който получих беше CVV2, валидността на картата и последните 4 цифри от номера на картата.

Успях да си закупя билетите успешно и отделно закупих домейн от GoDaddy отново без никакви проблеми и след всяко плащане получавам известие чрез SMS.

Това е доста удобно за хора които са попаднали ситуация близка до моята или просто не желаят да използват физическите си пластики за подобни гимнастики.
 

Горе