Мнения за нова FREE услуга за всички търсещи и продаващи домейни

dnc

Well-Known Member
Здравейте,

бих искал да споделя с вас нещо което правя от известно време и най-накрая е готов и работещ проект ( естествено има нужда от повечко умения и средства за да се полира и да изглежда професионално, но ще се радвам да споделите отзиви )

Всеки занимаващ се с домейни знае колко е трудно понякога да се продаде един домейн, затова реших да направя сайт където хората търсещи домейни да могат да публикуват какво точно търсят, а продавачите да се свържат директно с тях - без посредници и без комисионни и за двете страни.

Не съм открил топлата вода, но като изключим една от секциите в един друг форум, не съм срещал подобен сайт или услуга където да можеш да се свържеш с купувача директно и безплатно.

За моя радост вече имам 2 събмитнати рекуеста и се надявам с помоща на хората от домейн индустрията сайта да отлепи от земята и наистина да бъде полезен за всички.

Домейна е добре познат на някой от вас, като знаете на няколко пъти му сменях дизайна :) и предназначението, но мисля вече да се фокусирам върху полезноста за общността... нишата смятам съм е намерил. Ще се радвам ако използвате услугата и я споделите тук там.

http://dommt.com/

Поздрави и предварително благодаря на всеки споделил мнени или шернал сайта из социалните мрежи :)
 
Само от днес до момента има събмитнати два нови рекуеста, може да ги видите и да се възползвате тук http://dommt.com/buyers-request/ бюджета на всеки един от тях е до $500

В темата ще споделям как вървят нещата, а също така и когато има нови рекуести
 
Браво и успех, аз ще се включа с нещо по дизайна.
Когато си на вътрешна страница, например тук: http://dommt.com/how-does-it-work/ стики хеадъра с менюто не се показва коректно и блокира горната част, трябва да скролнеш леко надолу за да се покаже.
 
Това мисля си е от темата, ползвам я на още два сайта и е така... има и друга опция менюто да не е стики, но тогава пък има друго което не ми допада :) пише на на коя страница си ... например home и тн.

Това не е болка за умиране, важното е проекта да е полезен и да отлепи от земята. За два дена има двеста + посещения и само от днес 2 рекуеста,
 
Един колега тук (точно сега му забравих името) има цял форум за домейни. Ако го намериш, ще видиш колко неща прави да го развие. Не ти казвам, че е невъзможно, само те плаша :D
 
Един колега тук (точно сега му забравих името) има цял форум за домейни. Ако го намериш, ще видиш колко неща прави да го развие. Не ти казвам, че е невъзможно, само те плаша :D
Няма място за сравнение, най-малкото едното е умряло в зародиш а другото има хляб ако се направи наистина функционално.
 
Какво означава KEYWORD в описанието на търсен домейн? Домейнът да съдържа тази дума или домейнът да има логическа връзка с тази дума?
 
Последно редактирано:
А, мислил ли си, да отвориш секция и за продавачите, за да си сложат линк към портфолиото? Само така връзката ще е двустепенна, а и няма да е лошо да си помислиш, за минимален % комисионна. ;) Успех!
 

Горе