Мога ли да науча английски език онлайн и какви са цените?

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Здравейте,

силно съм се заинтересовал да науча английския но в моя град няма добри курсове и едва ли ще го науча при тях.. бих казал че горе долу мога да се оправя като да разбирам прочетени работи и да си ги преведа и да отговаря.. по важното за мен е да науча повече думички и малко граматика и да науча да говоря.. примерно да мога да се обадя в чужбина и да разговарям..

та въпроса ми е някъде съм срещал че има онлайн курсове за учене на езици.. какви бихте казали за тях, стават ли с, скъпи ли са? кои са най-добрите за колко време мога да го науча.. т.н.
 
И аз съм на мнение, че офлайн е по-добрият вариант, но имай впредвид, че усилията от твоя страна няма да са малко и не очаквай да научиш всичко оттам. Те ще ти дадат основа, над която да работиш и се развиваш. Аз например съм решил, че много помага за разговорна реч, а и за хващане на фрази и акценти да гледам филмите без субтитри и съм така вече много години наред просто не пускам субтитри. Повярвай ми помага много, а и ти поддържа нивото на знания, ако не го използваш постоянно езика. Припомняш си думи и т.н.
Определено има. Но аз лично бих ти препоръчал нещо офлайн. Специално за езици, ако искаш и да ти оправят говоримо и без много акцент. ;) Но и онлайн върши работа. А и цените са много различни де
 

Горе