НЕ желано плащане към Godaddy

Дискусията в 'Webmaster Help - Секцията на Експертите' стартирана от webmast367, Окт 29, 2018.

 1. webmast367

  webmast367 Well-Known Member

  Рег.:
  Май 4, 2015
  Съобщения:
  1,668
  Харесвания:
  207
  Точки:
  63
  Здравейте, влизам преди малко в Paypal и виждам от преди 17ч. автоматично подновяване на домейн на стойност 15,72 GBR

  Гаранция, че не съм искал автоматично подновяване, и искам да ми върнат парите и да ми спрат абонаменти и т.н, тъй като дори не знам кога съм взимал тоя домейн най-вероятно е когато бяха по 1евро промоция и дори не съм го ползвал.

  Не мога да се логна в профил, нито да възтановя такъв... писах на имейла на който са ми жулнали парите.. получих отговор че вече не работели със кореспонденция по имейл, а само по телефон. В случая не мога да им обясня по телефона за проблема...

  Пробвам да дам репорт към Paypal не ми изпраща такъв.. забива в процес на мислене и до там.

  Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как да го реша? Не съм за 20$ но пък защо трябва да им ги подарявам и да ме жулят и за напред още за нещо което не съм искал и не ползвам.

  Благодаря
   
 2. webmast367

  webmast367 Well-Known Member

  Рег.:
  Май 4, 2015
  Съобщения:
  1,668
  Харесвания:
  207
  Точки:
  63
  Сега установих, че и миналата година са ме изгърбили 15,72 GBP... Спрях абонаментите, но не мога да си искам обратно парите, нито да се свържа с godaddy... доста удобно.
   
 3. BurnX

  BurnX Well-Known Member

  Рег.:
  Март 21, 2010
  Съобщения:
  3,181
  Харесвания:
  562
  Точки:
  113
  Пол:
  Мъж
  Принципно подновяването на домейна е включено автоматично когато купиш домейна. Трябва веднага да влезнеш и да го сложиш на off , естествено са го направили точно за да забравиш и да се поднови автоматично. По спомен мисля че пращаха и мейли няколко дни преди подновяване - виж си пощата към акаунта и спам папката...
   
  Svetliooo харесва това.
 4. D.Ivanov

  D.Ivanov Active Member

  Рег.:
  Юни 7, 2011
  Съобщения:
  894
  Харесвания:
  134
  Точки:
  43
  Пол:
  Мъж
  Място:
  Varna
  И аз по спомен нищо не пращаха май ами направо подновяваха автоматично, за godaddy конкретно говоря.
   
 5. cross

  cross Well-Known Member

  Рег.:
  Юни 2, 2015
  Съобщения:
  2,242
  Харесвания:
  264
  Точки:
  83
  Пол:
  Мъж
  Професия:
  Копирайтър, WordPress специалист
  Място:
  София
  Хайде да споделя и аз малко опит, защо не ползвам Godaddy глупаците. Регнах един домейн, също като теб, през 2016. Той си лепнал автоматично подновяване, аз не съм слагал тази чавка. Бях сложил акаунта на някакъв мейл, който не ползвам много, заради големия спам от всички тези регистъри. Тръгвам да ползвам домейна и виждам - не мога да вляза в профила. Посмъртно. Нещо беше станало, до ден днешен не разбрах какво.

  Подразних се, но го отписах този домейн. Даже и не знаех какъв номер са ми спретнали глупаците. А домейнът вързан към КРЕДИТНАТА ми карта. В Namecheap тя стои там от години, никога не е имало проблем. Точно една година по-късно получавам СМС: Направено плащане за еди си колко. Веднага звъня в банката - осчетоводяването ставало бавно, затова не могли да кажат точно защо е плащането. Блокирах картата.

  По-късно разбрах за що иде реч и направо побеснях. Не ми беше за онези 40лв, а заради факта, че дори не съм ползвал това. И не съм искал шибаното авто подновяване! Писах на съпорта им - няма отговор. Директно отворих банково оспорване на транзакцията. Няколко дни по-късно пристигна ферман от около десетина страници, който ми дадоха от банката. Парите си останаха при тях и не само - трябвало да вляза в профила си и да деактивирам подновяването. Поради тази причина се наложи да сменя кредитната карта, защото иначе щяха всяка година да си теглят пари до безкрайност.

  И така...няма да си получиш парите, от сега го казвам, за да не си хабиш нервите.
   
 6. webmast367

  webmast367 Well-Known Member

  Рег.:
  Май 4, 2015
  Съобщения:
  1,668
  Харесвания:
  207
  Точки:
  63
  Парите заеби, ама ми шибнаха и нещо профила в пейпал... тъй като бях пуснал репорт (опитах се тоест) и ся ми вади че има недовършени потвърждения за сигурност ала бала и профила ми е ограничен... Направо го заебавам да си е*а мамата всичките :D
   
 7. lz1nud

  lz1nud Member

  Рег.:
  Юни 8, 2015
  Съобщения:
  107
  Харесвания:
  15
  Точки:
  18
  И аз така изгорях, само че при мен дръпнаха пари от дебитната карта, писах жалба в банката, писах и на нещастниците от Godday (отне ми половин час да разбера как се пуска тикет)...и накрая нищо
   
 8. waldes

  waldes Well-Known Member

  Рег.:
  Февру 9, 2011
  Съобщения:
  3,355
  Харесвания:
  669
  Точки:
  113
  Проверявайте си от време на време Automatic payments в пейпала.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice