Награда - безплатна реклама

slavib

Active Member
Здравейте
Обявявам награда, която може да бъде спечелена от всеки участник в този форум – безплатна реклама в този портал. http://bg112.com
Наградата ще е за период от 6 месеца. Има се в предвид най-горният банер.
Трима или четирима от вас ще получат възможност да рекламират тук.
Моля всички желаещи да напишат тук вашите адреси (или адреси на клиенти) на сайтовете които биха искали да рекламират и броят на посетителите на ден.
Критериите са следните:
Външен вид и изработка. Респонсив дизайна е задължителен.
Брой потребители на ден (Доказва се с google analytics).
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: CTAH
От: Награда - безплатна реклама

И аз ако може :)
 
От: Награда - безплатна реклама

Ако не е с неуточнено обръзване за вбъдеще, бих се възползвал и аз.. Ще пиша лично. Интересен нов навигатор с добър дизайн, пожелавам ви успех!
П.П. Не желаеш лични.. значи няма да ти пиша = отказ от моя страна. Причина: Темата може да се разпъне от 20 страници и 300 предложения, от които да изберете макс 5, а всеки от тях ще трябва публично да оповести реалните си дневни посещения, което не че е проблем, но темата се изкривява...
 
От: Награда - безплатна реклама

Няма никакво обвързване. Няма задни мисли. Това е жест към всички във форума да участват, но ще бъдат избрани най-добрите сайтове и с най-много посетители.
Моля не ми пишете на лично . Ако имате да напишете нещо. Напишете го тук.
Който не желае не е длъжен да участва. Никой никого не кара на сила.
Извинявам се много, но причината да не искам лични съобщения че трудно ще ги обработвам.
 
От: Награда - безплатна реклама

Защо трябва да се дават статистически данни не разбрах?
 
От: Награда - безплатна реклама

Защото ще бъдат оценявани по дизайн и посещаемост - това са двата критерия.
Добре нека улесним тогава нещата. Нека за посещаемост критериите бъдат следните.
На ден: - брой посетители
1. над 5000 2. над 10000 - така няма да бъдат посочвани конкретни цифри
 
Последно редактирано:
От: Награда - безплатна реклама

И аз искам банер. респонсив, посещаемост 2000+ на ден, изработка моя.
 
От: Награда - безплатна реклама

И аз искам банер. респонсив, посещаемост 2000+ на ден, изработка моя.
Супер забравил си да напишеш сайта
 
От: От: Награда - безплатна реклама

Супер забравил си да напишеш сайта

Идеята ти не е лоша, но в този си вид ми се вижда обречена.

Поради ред причини повечето хора не желаят публично да си размахват сайтовете наляво и надясно.

Бих ти предложил да сложиш една форма на твоя сайт където да се въвеждат данните. Така хем няма да се затрупваш с лични, хем ще имах данните структурирани, хем ще се запази прайвъсито и темата няма да е 50+ страници боза.
 
От: Награда - безплатна реклама

Добре - разбрах Ви - пращайте на лично адрес на сайта и посещения на ден
Ако пропусна някой надявам се да не се сърди.
Мисля че се разбрахме
 
От: Награда - безплатна реклама

до тук никой от изпратените на ЛС сайтове не става - ще ме извините но това ми е мнението.
Моля не ми изпращайте статистики ами напишете просто колко клиенти (не посещения, не за месец, само от Гугъл аналитик) има на ден - ако бъдете избрани ще ми пратите статистика
 
От: Награда - безплатна реклама

Какви "клиенти" бе брат :) не става ясно какво искаш, първо искаш посещения дневни, седмични, месечни (не знам какви), после не ги искаш, после искаш "клиенти" дневно според Гугъл аналитикс, сменяй хапчетата от време на време да ти се избистри, всички се мъчим да разберем какво точно искаш и защо го искаш. Сега пък клиенти колко имал сайта, не си от НАП нали :twisted: . Не става ли статистически да ти изпратим колко клиента (или посетители на сайта) са със сини/кафяви/цикламени/пурпурни очи, колко имат куче,котка или катър в двора, колко пият ракия, ядат сланина и носят карирани шарени 3/4 чорапи, айде да се държим малко по-сериозно, да изглеждаме "умни". Да уточня, грам не ме интересува рекламата ти и наградата, която вероятно няма да дадеш ами си мисля, че само си правиш реклама на сайта ;) , така ли е? Gyuvetch.bg не съществува от много-много години и пренасочва към gbg.bg, това не можа ли да го преправиш като копира линковете? Категорията "Забавление" пък въобще не мога да я проумея в този сайт, айде Ютубе и Вибокс има вариант да се забавляваш ама не виждам как ще се забавляваш в Инстаграм или Пинтерест примерно, зяпяш снимки, лайкваш ги, ъплоадваш, споделяш ги и "викаш" баааси кефа .. а :) ... Не се заяждам, не ме интересува както споменах по-горе рекламата, но айде по-сериозно, дай точни параметри на заданието, кой какво трябва да предостави, за да получи евентуално наградата. Предполагам, че в 2-3 изречения ще можеш да дадеш пълна информация какви реално сайтове търсиш :)
 
Последно редактирано:
От: Награда - безплатна реклама

Ivo 94 - Ето за какво става въпрос - имам възможност да пусна безплатна реклама в този портал. Бих искал това да е реклама на участници в този форум. Но не мога да пусна реклама на всички. Искам да избера сайтове които имат максимално висока посещаемост и да са добре направени.
Ако става въпрос да пусна просто някаква реклама то аз имам достатъчно мой сайтове и сайтове на приятели и не ми е необходимо да се обръщам към някой от този форум. Но искам да ме разберете правилно - не мога да пусна реклама на някой който просто е направил някакъв сайт и за това ви моля да не се сърдите.
В момента там има само две реклами . Едната е на магазин в който има ако не се лъжа над 20000 продукта другата реклама е за един нов продукт на една от най големите софтуерни фирми в България за правен софтуер АПИС. Предстои и пускането на реклама на друга голяма фирма за счетоводен софтуер Микроинвест.
Просто искам да пусна реклама на сайтове които имат все пак някаква обществена значимост.
Относно коментарите по разпределението на разделите и линковете - на менюто на сайта има линк Предложения - аз се съобразявам със всички предложения които някой направи там. В момента темата е за рекламата а не обсъждане на портала. Но аз взимам всички изказвания в предвид.
Но ще кажа следното. Когато някой отправя критика че това или онова не е правилно то той трябва да каже. Това не е правилно така - трябва да бъде направено така.
За Гювеча и не само за него - аз използвам популярните имена - все още всичко го наричат Гювеч а не gbg.bg
Ето отново критериите
1. Колко потребителя има сайта на ден измерено с Гугъл аналитикс.
2. Да е с добър дизайн.
Защо са такива критериите - ще го повторя отново - искам да пусна реклама на добре направен с обществено значение сайт.
Надявам се сега да е ясно заданието.
И мога да дам пример - ето този форум отговаря на критериите - разбирате ли за какво точно говоря.
 
Последно редактирано:

Горе