Наистина ли се печелят пари от попълване на проучвания? И знаете ли добри сайтове?

Fantasy_lady

New Member
Здравейте! Искам да попитам наистина ли се печелят пари от попълване на проучвания? И знаете ли добри сайтове?
 
От: Проучвания...?

От БГ проучвания мисля, че никой не е взел пари. В САЩ съм чел че дават, лично не съм се занимвал сериозно и нямам постъпления. Успех
 
От: Проучвания...?

и аз съм зайнтересуван ако знает някой сат от сащ моля дайте го
 
От: Проучвания...?

мерси значи
http://www.paidsurveysystem.com/ напримерно този сайт регвам се вътре и какво започвам да попълвам анкети и такива неща може ли да ми кажете как плащат на анкета и по какъв начин плащат
 
От: Проучвания...?

Сайтовете плащат смешни суми. Намери си клиенти, ако парите са ти целта.
 
От: Проучвания...?

Доста познати са ми се оплаквали особено от тези,които искат първоначална вноска.Има и сносни,обаче както се спомена за таргет група в БГ(за българи) едва ли ще има много проучвания.С две думи от 20тина човека,които познавам и са пробвали никой не е направил пари прави си изводи,както и с пейд ту сърф и т.н :mad:
 
От: Проучвания...?

еи а помогнете на човека а не го базикайте
Да, я по сериозно. Знам че се базикате, ама човека не Ви познава и има вероятност да го вземе лично. А никой не иска това. ;) В крайна сметка помогна се, благодаря на БгКулинара.

А сега и аз да си кажа мнението, мисля че си е загуба на време и парите не си струват на база инвестирано време. Има много по-добри начини за правене на пари в мрежата. Но не е лошо като начало, ако имаш желания - виж какво прави народа тук. ;)

Успехи.
 

Горе