Най-голямата Online Advertising конференция се състоя в София

Blinky

Owner
Post-announce OA 2.png

На 19 октомври, Online Advertising конференция 2018 събра на едно място най-големите експерти в България и Европа.

Как мина тя?
  • 462 участници;
  • 3 панела — SEO, PPC, eCommerce;
  • 720 минути практически насочени репорти;
  • 27 ТОП лектори от водещи български и европейски компании;
  • 3 панелни дискусии с участници, лектори и представители на бизнеса;
  • 40 практически и неочевидни хакове от eCommerce, PPC и SEO.
И да не забравяме огненото афтър парти!

ОА 2018 беше грандиозна, амбициозна, полезна, свежа и на високо ниво.

DSC_0383.JPG

Тази година Online Advertising беше по-голяма от всякога! 462 участници посетиха лекциите, взеха участие в панелните дискусии, спечелиха 25 подаръка, изпиха 1500 чаши кафе и отидоха на афтър парти.

Водещи компании пък посетиха ОА като лектори, спонсори и участници: Superhosting, Google, Dice.bg, Tool.Domains, MyMall, Remixshop, Stenik, GombaShop, Sport Depot, Serpact, Inbound, MobilioDevelopment, MEmotion, Konversa, InteractAge, DEV.bg, Advertise.bg, Rapido и много други.

Специално внимание беше обърнато на панелните дискусии, на които лектори и представители на бизнеса споделиха тайните си за онлайн рекламата.
Участниците също взеха участие в горещите дискусии за споделяне на хакове в сферата на eCommerce, PPC и SEO. Лекторите споделиха своя опит в създаването и оптимизирането на рекламите, ефективният имейл маркетинг, за customer success и други.

ОА 2018 беше уникална по рода си конференция. Организаторите се погрижиха не само за страхотната локация, готина програма и полезни лекции, но и се постараха също така да създадат приятна атмосфера за комфорта на участниците.

DSC_0236.JPG

Всички присъстващи получиха яки подаръци, участваха в мисия-игра със спонсорите, успяха да спечелят един от 25 подаръка от спонсорите на Online Advertising конференция, успяха да изпият 1500 чаши кафе или около 600 бутилки вода и да си направят снимка в двете фотозони.

В резултат на това, 97% от присъстващите оцениха конференцията с най-висока оценка, 93% намериха полезни контакти и 95% биха се върнали на ОА следващата година.

Така че ние сме супер развълнувани за OA 2019!

DSC_0955.JPG


Организатори — Netpeak Bulgaria and Octopus Events.
 
Изглежда много добре! Браво на организаторите!
 
И въпреки всички невероятни тайни дето сте си споделили на това събитие малко в стил Herbalife, рекламата си остава онова изключително дразнещо нещо, което никой не иска да вижда :) А знаете ли кое е най-хубавото на онлайн рекламата? Това, че може да се блокира :D
 

Горе