Най-идиотска офлайн реклама

Caprice

Active Member
Във връзка със Световния ден срещу ХИВ 2010, МЗ също дава своя дял. Възложили са работата по рекламата на Камен Во и Фен Тв и в резултат се е получило това уродливо нещо :)
Без думи просто ... :lol::lol::lol:
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Живеем в Абсурдистан. Вече нищо не ме учудва. Простащината се вихри на най-високо ниво и ще си остане така явно.
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Презерватива - най добрата антивирусна програма
Кърти мивки :)
 
незнам как може да има такива идиоти дето са направили тоя клип
кое му е забавното на този вирус за да се хили като п*тка у клипа
неможаха да измислят нещо друго което да е по-сериозно те все едно вируса е неква настинчица бе немам думи
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Малко са се изложили. :wink:

Тъпите реклами са правят по 2 причини. Първата е щото толкова им е акъла и капацитета, втората причина е, че просташките реклами са паразитни. Примерно някоя тъпа песен като ви влезе в главата и се убивате да си я тананикате въпреки, че я мразите и при рекламите е така. Отделно после ги базикат на всякъде (предимно по ТВ) и ето ви допълнителна безплатна реклама.

В света секса продава в България имам чувството, че простотията продава. :wink: Примерно поп фолка всички я мислят за просташка музика ама въртят гюбеците.:D

Малко офф топик ktomov като каза за Абсурдистан:

Гледах преди време онези опосумите Иван и Андрей извадиха две проучвания от бившото им предаване Сблъсък. Едното беше на тема "Слушате ли чалга?", около 60-70% бяха казали "да" (по памет цитирам ама беше голям процента). Второто беше на тема "Смятате ли, че чалгаджиите са прости хора?"(нещо такова), като пак процента на отговорилите с "да" беше 70-80...хаха. Абсурдистан е уникална държава просто.:D
 
Последно редактирано:
От: Най-идиотска офлайн реклама

Аз нали ви казах, че по мениджърските места само марамуняци и ботури виреят. Не знам отдела как го е сглобил това чудо? Не знам какво послание трябва да предаде това освен, че перзеватива му е майката на проблема. Направете разлика между тази глупост на Камен и Ко и тази:

[video=youtube;cUPLzX77flU]http://www.youtube.com/watch?v=cUPLzX77flU&list=PL445C28D78F2A9ACC&index=9&playnext=2[/video]

И аз не мога да разбера къде му е забавното на HIV вируса, че така са го представили? Хората тук казват: "Абе тия българите плюят по всичко, което се създава от съгражданин" Еми отговора на това ми е много прост - Правят го защото им се дава повод. Сега, аз лично не мога да кажа, че това е добре направена рекламна кампания. Но мога да кажа, че Бербатов е № 1 за мен. Нали? :) Което автоматично означава, че не сме нация, която се самооплюва, а просто сме с една степен по критични. Макар, че в случая даже и да нямаш критерии и/или база с която да сравниш - това си е голяма издънка. Но нека тия некъдърници, които са им отпуснали бюджета за това берат плодовете от труда на тези гениални мозъци. :)
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Пуснах го без звук че има хора наоколо. Визуално изглежда доста лесно за правене на Флаш или нещо от рода. Саундът предполагам, че е забележителият/високобюджетен елемент, ама нейсе.
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Доколкото чух над 11к е струвал този клип. Бая конкурс ще е бил за изработката. "И да внимавате кой двор пазите!" Пълна простотия!
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Доколкото чух над 11к е струвал този клип. Бая конкурс ще е бил за изработката. "И да внимавате кой двор пазите!" Пълна простотия!
11К за това чудо на съвремената кино-режисура.

не знам какво мога да каза освет, че това е най-лошото изпълнение, което съм виждал от много време насам. това не е просто простотия, а истинска олигофрения с примеси на гей содомия и аромат на неориентирана идиотия. това прилича на тия глупости за хапчета, които дават по главните телевизии, където оня бил братовет на аналгина или неква такава простотия беше. даже не съм и обърнал внимание. хората, като нас, които се занимават с реклама и маркетинг сме много по стегнат в това отношение. ако рекламата не е хубава и не носи ясно посланието, то направо влиза в графата "не гладай!"

"ще ви хакна имуната система", имам чувството, че това го е измислил някой яко хакнат у главата нещастник. само не мога да разбера с какво самочувствие ще го пуснат този ... даже не знам какво определение да му дам, по телевизиите? дано хората имат поне малко разбиране и не го възприемат така като нас, ама много се съмнявам. ;)
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Забележителна мисъл и чувство за хумор тип "Къци Вапцаров". Специално в този случай щеше да е по-добре да не бяха правили нищо, отколкото тази боза.
 
Последно редактирано:
От: Най-идиотска офлайн реклама

Далече са от това, което гледах за MTV. Много при това. Не е редно някой, който грам не разбира от реклама да печели такива търгове, камоли да ги реализира. Знам и съм виждал (често в ежедневието си) къде къде по-кадърни и талантливи хора, от които продутк като АнтиСпин кампания щеше да стане на светлини години от този. Клипът имал за цел да провокира. Аз до сега освен негативни реакции, нищо друго не видях да е провокирало. Един коментар (не само тук) не четох, в който да се изкажат положително. А пък нека провокира. :)

Но след като Каменчо го е правел с Фен ТВ, не знам какво може да се очаква. Това е нещо много сериозно и важно, а те са го направили, като все едно ни разказват виц. Съгласен съм, че поднесено в малко по-ведър вид би направило добро впечатление, ама това нито е ведър, нито са се старали да бъде такова. И да попитам кои млади хора са избрали този клим, защото се споменава, че са им дали възможност да избират между този и още един, като един от тях стане водещ и единствен. Не искам да знам даже какъв ще е другия клим.

Както писах по-рано, тук има много хора, които яко са си объркали професията. Поредното живо доказателство видяхме.
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Да не забравяме, че посланието е таргетирано. Примерни характеристика на сегмента:

1) Смътна (за 2010) идея как се разпространява СПИН
2) Българи
3) Младежи
4) Постсоциализъм

Получава се картинката на един объркан полуидиот, заобиколен от тълпа себеподобни, които искат да му ... (пардон) запълват дупките.

Посланието все повече заприличва на обосновано, като се позамисли човек.
 
От: Най-идиотска офлайн реклама

Клипът е таргетиран, така че не се учудвайте, направен е така че да бъде разбран от аудиторията си....:D8):twisted:
 
От: Re: От: Най-идиотска офлайн реклама

И как точно се е стигнало до 11к ми е много интересно.Все пак ''Изработката му е финансирана със средства на Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария''.Вероятно комисионната е 10 988 лв.,а ,,материалите'' са стъпили на 12лв:p:twisted:.
 

Горе