Най - накрая ПейПал и в България

freelancer_bg

New Member
Най - накрая ПейПал и в България. Доживях го :) от кога ги чакам. Ето ви и цялата новина.


"Дневник" 14 май 2007 , ІХ стр.
"ПейПал" стъпва в БългарияКомпанията за международни разплащания "ПейПал" увеличи с 87 броя на страните, в които предлага услугите си, като сред тях е и България, съобщи изданието "Бизнес уайър". Освен това тя представи обновената версия на официалния си сайт, към който са добавeни версии на испански, френски и китайски за улеснение на клиентите.

"Разширяването на дейността ще ни позволи да предоставяме услугите си в 190 страни по целия свят", каза един от вицепрезидентите на "ПейПал" Дейна Стадлър. Подобренията ще осигурят на потребителите на сайта от 46 страни да пазаруват безопасно и лесно на родния си език, добави още Стадлър.

"ПейПал" е част от компанията - собственик на сайта за търговия на дребно по интернет eBay. Предлаганата от "ПейПал" услуга представлява безопасна алтернатива на парични трансфери по интернет с кредитна карта в реално време. Един от проблемите при прехвърлянето на пари с кредитна карта е, че е възможно да се види важна финансова информация за конкретна банкова сметка.

Системата "ПейПал" позволява разплащания по мрежата, при които личната информация остава скрита и по този начин осигурява по-голяма сигурност на потребителите. За ползването на услугата е нужно наличието на кредитна карта или просто банкова сметка, както и действаща електронна поща. До момента компанията има 143 млн. потребители, а обемът на продажбите, извършени чрез "ПейПал" за първите три месеца на годината, е 11 млрд. долара.
 
бате, мерси за статийката. Тук темата е много актоална за всички както забелязваш, а с тази статия става много по-пълна информацията тук. Радвам се че си се постарал да ни дадеш някой друг ценен пост по въпроса.

И честито на всики за тази нова опция за плащане, ще я използваме много в насока развиване на онлайн бизнес.
 

Горе