Предлагам: Направата на магазин с opencart

prophet

Active Member
Рейтинг - 90.9%
10   1   0
Здравейте, приятели!

В скоро време имам свободно време, бих желал, ако има хора, които имат нужда от направата на онлайн магазин с opencart да им направя и да им хареса, разбира се.

Понеже преди не съм предлагам подобна услуга, първият, който изяви желание ще му инсталирам магазина за 15-20 лв ! Преди съм си правел сайтове за мен си само, но понеже ми отдава удоволствие, защо да не свърша услуга на някого и да получа някаква отплата? Правил съм магазин за часовници, но го изтрих и не съществува вече, понеже беше тестов. Ако желаете мога да Ви инсталирам и блог, знам, че не е трудно, но има хора, на които не им се занимава, или просто не изявяват желание да се научат. Ако темата не е на правилното място, съжалявам, може да я изтриете! Приятен остатък от деня!
 
В скоро време щом имаш свободно време, би било добре да запишеш уроци по български език, защото това, което си написал дъщеря ми, която е в първи клас ще го напише по правилно и смислено!
 
Аз искам да видя какво можеш да правиш.
Ако ми хареса за тази цена ще ти давам поръчки.
 
Цената ще е за първия поръчал. :) После ще е малко по-висока, но ще е под 100 лв , все пак всичко зависи от желанията на клиента. Иначе зависи дали искаш блог или онлайн магазин - ще трябва да си избереш тема, те са около 60 + лв , и домейн и хостинг.
 
Аз искам да видя какво си направил до момента - след това ще говорим за пари и за подробности
 
Както казах по-горе, бях направил ТЕСТОВ онлайн магазин за продажба на часовници, но го изтрих понеже само тема бях сменил. Ако все пак си заинтересован, покажи ми какво точно искаш, ако не ти хареса направеното от мен няма да плащаш нищо, ще си загубя времето само, но е нормално.
 

Горе