Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

doneli

New Member
Здравейте,
казвам се Нели, а форума ми препоръча Takamato:). Дискусиите относно работата чрез интернет са много интересни и доста коментирани и в други форуми. Искам да споделя за един нов, все още не много популярен в България бизнес /думата е точна/, който със сигурност ще се наложи. Искам да подчертая, че не става дума нито за кликане, нито за някакви измами или подвеждане на хора, а за съвсем легален бизнес, който изисква много труд, постоянство и обучение и е за хора последователни, хора широко скроени и новатори, способни да гледат по-напред в бъдещето...и да четат между редовете:).
Ето всъщност за какво става дума:


DHS e американска фирма, която е представена във всички европейски страни-
включително Румъния, някои Арабски страни, Япония и Америка.
DHS е най големия Търговски център online в целия свят. Страните, които участват с търговски сайтове в момента са 60, като непрекъснато се увеличават. Започнахме организирането на българския Shop Mall, по тази причина фирмата търси сътрудници в България. Нищо не се продава. Работата се състои от маркетинг, кореспонденция и реклама, привличане на български фирми -магазини, туристически агенции, галерии, хотели и ресторанти от всички български градовеза присъединяване къмShop Mall. Рекламиране на магазините и услугите, на всички страни които са вече в сайта, като регистрирате потенциални Shoppers, както и привличане на сътрудници, които да работят в тази насока. Ако добре владеете чужди езици, всички дейности които изброих по-горе може да работите и с други страни по света и да се развивате. Нямате никакви ограничения!Фирмата е в бранша от 11 години. Разраства се непрекъснато и вече е най-големия SHOP online в света. Сътрудниците по света са около 5 милиона.
Добре е да си направите лично проучване в интернет, за да си дадете сметка, че DHS е сериозна фирма. Добре е също да знаете, че това е работа за хора последователни, които сами са свикнали да си заработват парите, работили са на процент и имат съответния опит и качества.
Първият месец се кара курс по маркетинг online (всички материали са в сайт, който ще получите). Цената на целия курс е 63 euro. Хубаво е, че има курс -така се отсяват хората и се записват тези които наистина са амбициозни, ще работят и ще правят пари. Плаща се с кредитна карта. Курса е на английски и е задължителен, за да можете да работите и да сте добре подготвени. Преди да започнете работа преминавате 5 нива на обучение. В края на всяко ниво има тест. Програмата не пуска преминаването в следващото ниво на курса, ако не се направи добре теста. В общи линии курса не е труден – иска се само сериозно отношение. Имате срок един месец от датата на записването си да прецените дали работата е за вас и дали искате да продължите. В случай, че се откажете - фирмата ви връща парите в срок от 10 дни. Заплатата варира от 100 euro, като всеки месец се увеличава с увеличението обема на работа и отговорностите. Има хора, които след една година получават 1500 euro месечно, други 400, 500, това зависи само от вас, какви усилия полагате и доколко сте мотивирани. Хубаво е, че при положени усилия и продължителна работа във фирмата имате възможност да получите пожизнена рента /пенсия/. Голяма част от консултантите по света работят по професията си и вечер работят това като допълнителен доход. Преимуществата са доста – не сте зависими от икономическата ситуация в страната в която живеете, възнагражденията си получавате в euro, сами избирате колко време да отделите за работа, можете да работите където и да се намирате /не сте обвързан със точна месторабота и населено място/ и не на последно място погледнато по-глобално напред, бъдещето е на новите технологии и все повече хора ще пазаруват и работят чрез интернет.
В сайта на фирмата участват много от известните марки – NIKE, REEBOK, ADIDAS, BOTTEGA VERDE, APPLE, SHERATON... и много други, които сами по себе си дават гаранция за сериозността и глобалността на формата. Знаете, че никоя от известните фирми не влиза в сътрудничество с никой, преди да е проверила обстойно всичко, за да не провали имиджа си и без да е абсолютно сигурна в печалбите, относно бизнеса.
Ако проявявате по-сериозен интерес, може да се свържете с мен на скайп sos_neli или e-mail: [email protected]
 
Последно редактирано:
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Малко трудно го прочетох това съобщение, ама коя сериозна фирма ще ме кара да си купя курс, преди да започна работа там? Единственото подобно място, за което се сещам са митниците... ;)
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Само един въпрос.

Защо не остави линк?
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Вие на това му викате мрежов маркетинг, ама ние му казваме ПИРАМИДА.

На тия глупости мисля, че им мина времето отдавна...
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

100% пирамида
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Определено не ми допада но това е лично мое мнение
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Харесва ми, че се появиха мнения по представянето. Искам да кажа на Carnation, че курса не се купува, а се учи реално и това е чудесно между другото! А на мненията, че е пирамида, нека всеки да си направи лично проучване, да има някаква база на която да стъпи и тогава да изкаже своето крайно мнение. Това си е една съвсем сериозна и отговорна работа. Относно поставянето на активен линк, доколкото разбирам, все още нямам това право.
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

стига сте се излагали бе кога такамато ще ни прати пирамида..
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Значи определено има подобна структура - с ментор итнн.
НО:
Имате реално обучение срещу таксата, което:
Може да откажете след 30 дни
Коя пирамида си позволява подобно нещо?
Днес приказвах с Нели, направих и паралелно проучване -
Накратко това е фирма, която прави един Мегамол във всяка страна и в този мол се набират реални интернет магазини: предполагам че в БГ версията ще влязат вериги като гет.бг, бук.бг, сексуел, и тнн
1. Който е сключил договор с конкретния магазин - взима % от всички поръчки през Мол-а към "щанда"
2. Който докара купувач - взима % от покупката
3. Който докара афилиейт - взима % от продажбите на афилиейта

Всичко това съчетано с обучение (за което можеш да си върнеш паричките) +vip карта - която ти дава % отстъпка по цял свят....

Това е в общи линии

ПС: Мразя пирамиди и както каза Вецков - никога няма да ви препоръчам такава
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

а може ли да се премине без обучение и да се плаща?
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Благодаря ти takamoto. Точно това е залегнато в дейността на фирмата. Мисията на DHS е да даде възможност на всеки човек да повиши стандарта си на живот и покупателната си способност и да обедини хора от различни страни да работят заедно. Когато имам право, ще поставя активен линк :)! Моето мнение, че ние българите трябва да сме по-отворени към света и "новостите"/в другите страни отдавна не са новости/ иначе още дълго ще кликаме върху банери... и други подобни..., но все пак това е мое мнение :)))
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

а може ли да се премине без обучение и да се плаща?

Соби, мисля че е задължително обучението, но не е трудност за нас.
След всеки кръг на обучение - имаш тест за по горно ниво.
До колкото разбрах има само една такса за всички нива, т.е. като платиш - това ти покрива всички нива на обучение, а не както при пирамидите и сектите - за всяко ниво да си цъкаш кинта.
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

а може ли да се премине без обучение и да се плаща?
На практика не е възможно. Без обучението, просто няма да знаете какво да правите. Това е истински маркетинг - в чиста форма. Още с плащането на таксата ви се предоставя личен сайт - там ви е всичко и уроците, тестовете, рапортите-все едно си имате едно оборудвано работно място. Докато не се премине през петте нива, абсолютно нищо не се печели-казвам го съвсем обективно. След трето ниво ви се предоставя и лична Web страница - с вашата снимка и малка презентация за самия вас. От там всъщност започвате да регистрирате потенциални Shoppers, фирми, VIP, да рекламирате DHS. Хубавото е, че ако знаете езици, няма ограничение и можете да работите и с други държави. Работата е много интересна, и буквално е истинска работа, но всеки преценява за себе си!:)
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Имам някои лични съобщения по темата но за съжаление не мога да ви отговоря, защото системата не ме пуска. Докато това стане възможно, може да ми пишете на Skype: sos_neli
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Бе не че съм недоверчив ама:
1. Като е най-големия онлайн шоп в света, що не излиза в първите позиции при търсенето по ключова дума DHS в Гугъл? Що примерно като напиша eBay и ми излиза на първо място ebay.com, а при вас не е така?
2. това ли са сайта на един редови "презентер" dsclub.ning.com/profiles/members/? То само като се погледне снимката на Ronald James :oops: и ми става ясно какви ще са ми колегите.
3. Пак към сайта, ако сте такива промоутери барем да бяхте пуснали линк към сайта с програмата за обучение, или тя е толкова специална, че се разнася още на дискети? Вашата фирма за онлайн обучение не е ли чувала? :)
4. Това, че получавам лична страница със снимка нещо като бонус ли е? Щото аз вече си имам лична страница (със снимка) :)

Убеден съм, че след края на обучението "завета" на фирмата ще е: Видяхте ли, шарани, как ви взехме 65-те лева/долара? Е сега се пробвайте да направите същото, като 50% от заработеното е за нас, нали сме ви обучили :)

Точно във форум дето се посещава от уебмайстори, на майстори се правите :mad:
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Наистина и на мен не ми допада да плащам за обучение за нещо толкова "тайнствено".
Когато се кандидатства в университет, човек има възможност да погледне специалността, да разгледа, какво му се предлага, да проучи преподавателите и тогава да се хвърля да плаща лудите пари и да се учи на акъл, как да изкара пари...
Учителите станаха много, но не и добрите ученици... Който има малко повече ум в главата си, вместо бръмбари, вече се е взел в ръце и работи за себе си, а не да робува на чужди компании...

Сори, за негативното мнение, относно офертата, но не ми допада...
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Ник,здравей фирмата се нарича DHS, а официалният линк е .....не ми позволява системата. Пиши ми на скайпа, ще ти го изпратя.
Не мога да коментирам страницата която си посетил, все пак става дума за голям брой маркетинг консултанти от 60 страни и всеки сам решава как ще изглеждат-моята е съвсем семпла.:)
Обучението е изцяло онлайн и започва след заплащане на таксата и не е 65 лева, а 65 euro :) /по-горе съм разяснила това накратко/
И не на последно място, аз съм жена на 39г, не се смятам за "шаран" и мога да застана зад всяка една своя дума.
Просто реших да споделя това във форума, защото това което чета за измами, цъкане и СМС-и не е достойно.
Нямам цел да хабя излишна енергия и да убеждавам никого. Съвсем свободно излагам тук своето мнение.
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

doneli не се впрягай ... така е тук :)

фирмата се нарича DHS, а официалният линк е .....не ми позволява системата
но за да не изглежда така тайнствено и за да си прецени всеки сам да членува или не в DHS клуба ви напиши линка на й-после - може и неактивен .. напр. google. com

а takamato можеше да ти помогне все пак ... той може да поства линкове всякакви :)
 
Последно редактирано:
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Да може някои да се обиди - пълна простотия и измама........... !:shock: Дори не ми се губи време да обяснявам защо и да споря с някой напъно зарибен !:eek:
Ще бъде същото все едно че споря с камикадзе на :arrow: Хамас !
 
От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет

Само дето големите фирми предлагат безплатно обучение все пак са големи и за тях не е важно да вземат парите на хората а да им помагат и да печелят. Те така или иначе си ги взимат парите от тях. 65 Лв не са много пари но незнам защо трябва да ги дават хората които искат да се запишат?

Тази страница със снимка не ме зарибява. Но все пак личи се че и това е маркетинг предлагате ми моя лична страница с биография и факти.
Но ми е интересно кой е този сайт към който са най големите фирми...
Можеш да пуснеш адреса вез http:// и www.
 

Горе