Наръчник за Facebook рекламиране

bgseoeu

Active Member
Нямаше как да не го споделя тук този наръчник step by step как да започнете да рекламирате във Фейсбук :)

--> http://promopointbg.com/naruchnik-facebook-reklama/

Дано материалът е полезен на повече хора!
 
Темата е разкошна, и много изчерпателна. Прегледах я обстойно, но при мен не открих полето за езика. Търсих, търсих и не успях. Трябва ми например да пусна реклама в Турция или няма значение коя е страната, но да се вижда само от англоговорящи. За сега съм до никъде. Някаква идея аз ли бъркам някъде или има някаква друга причина?
 
Опцията за избор на език е ограничена само до някои видове кампании. В момента точно не мога да кажа до коя/кои точно, може да разцъкате из всичките и да я откриете. Дано не са я премахнали съвсем, тъй като в началото я имаше, но постепенно започнаха да я премахват. Странно...
 
Доста си играх и не можах да намеря къде е, иначе ще ми свърши прекрасна работа. Държавата например ако е Индия и ти искаш да рекламираш бизнес е самоубийство. Опитах и местни се късат да лайкват, но това не е моя таргет. Както и да го направя все не ме устройва. Ако има къде да променя езика например на руски или какъвто и да е, само да не е този, който е официално говоримият в страната, защото е провал. :) Продължавам да търся и други варианти, но този щеше да бъде най-печеливш и оптимален. :)
 
Браво
 

Горе