Незаконни реклами - грозотия

infoleaks

New Member
А бе гледам по цяла София има един, дето слага незаконни реклами, че зидал балкони и дограми. Даже на знак СТОП е сложил такава реклама. Грозно написана с блажна боя. Моля ви, помогнете да намерим телефон или имейл, където да сигнализирам за този и други такива, дето грозят всичко :(
 
От: Незаконни реклами - грозотия

сигнализирай на господари на ефира. И ако питаш мен не ги слага той ама някой на който е платил някакви мизерни пари за да му разлепя плакатите или там с каквото рекламира.
 
От: Незаконни реклами - грозотия

хахах а спомняте ли си новатора - y-maria.com аз лично няма да го забравя :) и дори смятам, че е много добра идея бръмчането със шаблоните из панеляка и оградките по улиците :D
 
От: Незаконни реклами - грозотия

Цигания е, но той пък може да се оправдае, че е някой от конкурентите му. Все пак и това би било достоверно.

То това да беше проблема на кривата ни столица - некъв кретен с прозрение за "добра" реклама или неговите конкуренти си правят гавра. Но ако е малък смотаняк, какъвто изглежда по-вероятно да е платил на някои "хора" да му го направят "добре". Сега общината ще ангажира други изпаднали типове да ги отлепят, за което ще бръкне в хазната. И така живота си тече и ние продължаваме напред. :)

Много хора се възмощават на това. Но и много хора не са толкова криви, като тоя кретен да сере там където живее. Абе факт е, че когато си свиня, никой не може да те поправи. Оставаш си такъв и пречиш на другите с начина си на живот и възприятия.
 
Последно редактирано:
От: Незаконни реклами - грозотия

Хах, това за арменския поп ме разби! Не знаех, че има такъв сайт... :D

Само не мога да разбера,на тези оплаквания кой отговаря- всеки който иска или точно определен човек от сайта?
 
От: Незаконни реклами - грозотия

Това ми напомня точно y-maria. Не знам какъв успех са имали, защото години я гледах тази ъъ "реклама" и чак след като вече имам wi-fi реших да видя какво е.
 

Горе